2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمم تروخدااینقدرغصه نخور درست میشه درکتون می کنم تواین وقت وساعت واسه خودت ومریضت دعامیکنم قرآن می ...

ممنون عزیزم از محبتت.ناراحت دزدیش نیستم دیگه چون اتفاق بدتریم میتونست بیوفته فقط استرس دارم خواب و خوراکم بهم خورده.همسایه ها فیلمشو از جلودر دارن اینارو ک دیدم استرس گرفتم میگم نکنه من تنها باشم بیان

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏
ممنون عزیزم از محبتت.ناراحت دزدیش نیستم دیگه چون اتفاق بدتریم میتونست بیوفته فقط استرس دارم خواب و خ ...

اول که غلط می کنه دیگه بیاد تروخدانگواین فکرای غلطم بخودت راه نده میشه یه سوال بپرسم اگه اجازه بدین می پرسم

اول که غلط می کنه دیگه بیاد تروخدانگواین فکرای غلطم بخودت راه نده میشه یه سوال بپرسم اگه اجازه بدین ...

توکل بخدا.بفرمایید گلم

ببخشیدتروخدا اون شب هیشکی خونتون نبود

خواهش میکنم عزیزم.نه با همسرم رفتیم دکتر برگشتنی من گفتم بریم خونه مون (تو همون تایمم دزد خونه بود8شب) شوهرم گفت  نه یه سر بریم خونه مامانت خلاصه رفتیم یک بعد یک ساعت اومدیم دیدیم خونه کلا بهم ریختس همه چی ریخته بهم و از در بالکن اومده یجوری بازش کرده اومده داخل.

خواهش میکنم عزیزم.نه با همسرم رفتیم دکتر برگشتنی من گفتم بریم خونه مون (تو همون تایمم دزد خونه بود8ش ...

آخیش بخدادلم سوخت بغض گرفتتم قبول دارم خیلی سخته حالام پاشویه صفحه قرآن بخون اگه حوصلتم سررفته هرچندتامیتونی صلوات بفرست بایه روانپزشکم مشورت کن صددرصدحالت بهترمیشه منم واسه خودتومریضتون دعا میکنم ایشااله خداپول بهتون بده بهترشوبخرین

آخیش بخدادلم سوخت بغض گرفتتم قبول دارم خیلی سخته حالام پاشویه صفحه قرآن بخون اگه حوصلتم سررفته هرچند ...

مرسی عزیزم دلم حتما.قربون محبتت .التماس دعا مخصوص برای مامانم😘😘

مرسی عزیزم دلم حتما.قربون محبتت .التماس دعا مخصوص برای مامانم😘😘

ببین گلم یه چیزی نمیخواین طلاهاتونو بانک بذارین دوست داشتین راهنمائیتون کنم چون خودم گذاشتم میتونم بهتون بگم

ببین گلم یه چیزی نمیخواین طلاهاتونو بانک بذارین دوست داشتین راهنمائیتون کنم چون خودم گذاشتم میتونم ب ...

بگو عزیزم.اتفاقا یه مقدار طلا داشتم ک خداروشکر نتونسته بود پیدا کنه البته دمه دستم بود خدا بهم رحم کرد

آخیش بخدادلم سوخت بغض گرفتتم قبول دارم خیلی سخته حالام پاشویه صفحه قرآن بخون اگه حوصلتم سررفته هرچند ...

امشب هم خودتم ثواب کردی  باعث شدی من قران بخونم❤❤❤