3773mh مدیر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 2670 عنوان چرا بیدارین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 62 پست یکم صحبت کنیم حوصلم پوکید😓 1398/01/28 | 03:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran6770 عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2212 چي ديدي البته اگه فضولي نيس😑 چیزی در مورد خودش نبوددر مورد پسر عموش یه چیزی فهمیدم دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
چشم_رنگی عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 3765 شبا بیدارمروزا خوابدارم دیوونه میشم دوستان غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92236 https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2670141&slug=سلام-چشمم-قرمز-شده کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
kameliya2020 عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 620 چیزی در مورد خودش نبود در مورد پسر عموش یه چیزی فهمیدم خب بابا ترسيدم😅خداروشكر در مورد خودش نبوده پسرعمو رو ول كن😅
roshana69 عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1780 حالا چي بردن☹️ انگشتر نشون.ساعتای ست.ریش تراش.دوتا کارت هدیه خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92236 یکی جوابمو بده برم بخوابم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
kameliya2020 عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 620 انگشتر نشون.ساعتای ست.ریش تراش.دوتا کارت هدیه اي بابا ايشالله ك از همشون بهترينشو بازم ميخري عزيزم غصه نخور
baran6770 عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2212 خب بابا ترسيدم😅 خداروشكر در مورد خودش نبوده پسرعمو رو ول كن😅 عزیزم😂😂😂اگه در مورد خودش بود که زنده نبود الان😂😂😂😂 دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
میهندوست عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 4220 کدومش بگم خیلی خستم واقعا موندم کاش میمردم راحت میشدم خدا نکنه گلم اینجوری حرف نزن. دله شبه، دعا خیلی مستجاب میشه به جایه غم پاشو وضو بگیر قرآن بخون یا نماز شب بخون و دعا کن. سعی کن تو دل شب همیشه این کارو بکنی . شک نکن مشکلاتت حل میشه. برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92236 جواب چي https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2670141&slug=سلام-چشمم-قرمز-شده کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
roshana69 عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1780 اي بابا ايشالله ك از همشون بهترينشو بازم ميخري عزيزم غصه نخور مرسی عزیزدلم😘😘 خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏
kameliya2020 عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 620 عزیزم😂😂😂 اگه در مورد خودش بود که زنده نبود الان😂😂😂😂 خدا رو سپاسگذاريم ك ب خير گذشته 😅😅😅
kameliya2020 عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 620 من خودم امشب ي دعواي خييييييلي بزرگ و بد كردم و ممكنه هيچي ب روال سابقش برنگرده اما ب طرز عجيبي خيلي فعال و خوشحالم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐