2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از صبح که پا میشم صبحانه رو می زارم و پسرم رو بیدار میکنم برای مدرسه و با شوهرم راهیشون میکنم و بعد گاهی یکم ورزش بیشترم نه   

بعد جمع و جو و آماده کردن و فکر کردن برای ناهار و بعدم میرم سر کارتم اگر برش پارچه و الگو داشته باشم تا دو قلو ها خوابن انجام میدم و بعد که بیدارشن رسیدگی به اونا و صبحانه و ...

بعد اگر کار خیاطی پشت چرخ داشته باشم و روزی هم چند رج تابلو فرش میزنم تفننی

بعد کارای ناهار و نماز و به خودم میرسم تا همسرم و پسرم بیان 

بعد از ظهر باز کارای خودم و تکالیف پسرم و ...

تا شب به همین منوال 

هر شب قرانم رو هم می خونم  من بچه خیلی خوبی ام  

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
پس ازین به بعد منم صداکن خوشحال بشم 😁

خخخ چش

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
از صبح که پا میشم صبحانه رو می زارم و پسرم رو بیدار میکنم برای مدرسه و با شوهرم راهیشون میکنم و بعد ...

مثل خودم خونه داری وجهادمیکنی اما ثوابات خییییلی بیشترازمنه چون من یدونه بچه دارم وکاریم کنارش انجام نمیدم.به تبع ثوابای توخیلی زیادن.

موفق باشی وملتمس دعا

مثل خودم خونه داری وجهادمیکنی اما ثوابات خییییلی بیشترازمنه چون من یدونه بچه دارم وکاریم کنارش انجام ...

نه بابا ،راستش من الان دیدم نوشتی مفید فکر کردم کلی کارایی که میکنیم رو بگیم  

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
نه بابا ،راستش من الان دیدم نوشتی مفید فکر کردم کلی کارایی که میکنیم رو بگیم    

همشون مفیدبودن که

همون لقمه ای که واسه بچه هاوشوهرت آماده میکنی

یایه لیوان آبم بدی دست شوهرت کلی گناهات میریزه وثواب داره

کارای هنریم که زیبایی واثرات خودشوداره

همشون مفیدبودن که همون لقمه ای که واسه بچه هاوشوهرت آماده میکنی یایه لیوان آبم بدی دست شوهرت کلی گ ...

ممنون عزیزم  

نمیدونم انشا الله بتونیم نگهش داریم