2777
2789

البالوها رو بشور و هسته بگیر

بریز تو قابلمه

دو برابرش شکر بزن

بذار تو یخچال اب بندازه

بعدم بذار رو گاز با حرارت کم بپزه

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البالوها رو بشور و هسته بگیر بریز تو قابلمه دو برابرش شکر بزن بذار تو یخچال اب بندازه بعدم بذار ...

مثلا الان من نیم کیلو آلبالو دارم امتحانی کم درست میکنم باید یک کیلو تا دوکیلو شکر بریزم درسته؟؟؟اگه بخوام لیوانی بریزم چنتا لیوان شکر میشه چشمی اصن نمیتونم اندازه شو..

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜

اول آلبالو رو میشوری وزنش میکنی بعد سیخش و هستش رو در میاری میدیزی تو ی ظرف سه برابر وزن اولبه آلبالو شکر لابلاش میریزی میزاری بمونه تا آب بیافته معمولا ی شب تا صبح خوبه بعدش میزاری رو شعله ی ملایم تا جوش بیاد شربت کمی غلیظ بشه اگر دوست داشتی آخرش یکم وانیل بریز توش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
مثلا الان من نیم کیلو آلبالو دارم امتحانی کم درست میکنم باید یک کیلو تا دوکیلو شکر بریزم درسته؟؟؟اگه ...

عزیزم لیوانی نمیدونم

ترازو نداری؟

تو نت سرچ کن تبدیل مقیاس های اشپزی

شاید به نتیجه رسیدی

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
مثلا الان من نیم کیلو آلبالو دارم امتحانی کم درست میکنم باید یک کیلو تا دوکیلو شکر بریزم درسته؟؟؟اگه ...

تقریبی هر لیوان ۲۵۰ گرم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

اگر شکر و زیاد بریزی شربتش زیاد میشه فقط خیلی نجوشون که طعمش تغییر نکنه

زمانشو میدونی که چن مین یا ساعت میشه؟!اولین بارمه😕

الان میخوای بزاری

اگر صبر کنی صبح از تو کتابم نکاه میکنم میگم برات

الان میخوای بزاری اگر صبر کنی صبح از تو کتابم نکاه میکنم میگم برات

الان که نه..هنوز آلبالو در نیومده خواهر😆..صبح ریپلایم کن حتماااااا بوگووو..

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜
الان که نه..هنوز آلبالو در نیومده خواهر😆..صبح ریپلایم کن حتماااااا بوگووو..

این روزها که هیچی سرجاش نیست گفتم شاید جای شما آلبالوهاتون دراومده😄

اول آلبالو رو میشوری وزنش میکنی بعد سیخش و هستش رو در میاری میدیزی تو ی ظرف سه برابر وزن اولبه آلبال ...

سه برابر شکر خیلی زیاده من همیشه هم وزن آلبالوها شکر میریزم خیلی خوب میشه ، شکر زیاد بافت میوه رو سفت میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792