2777
2789
عنوان

دعوامون شد

286 بازدید | 21 پست

سلام هفته پیش با شوهرم دعوامون شد سر کارها و حرفهای گذشته تقریبا با هم آشتی کردیم تا اینکه دوباره امشب بحثمون شد و هرچی از دهنمون در اومد بهم گفتیم حالم بده ميشه بهم دل داری بدین

اینجوروقتا فقط سکوت کنید چون دادبیدادفایده نداره صداتوببری بالا اون بالاترمیبره فوش بدی بدترشو میشنوی حرف هیچکسم ب کرسی نمیشینه فقط کش پیدامیکنه و بدترمیشه اینجوری اعصابتم ارومتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوا رو که کردی و حرفاتونم که زدین...باید وایسی جو آروم بشه و از امشبت درس بگیری دیگه

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
اینجوروقتا فقط سکوت کنید چون دادبیدادفایده نداره صداتوببری بالا اون بالاترمیبره فوش بدی بدترشو میشنو ...

من عاشقشم ولی عصبانی شدم اون هفته بهش گفتم دوستت ندارم ازت متنفرم دیگه ول کن نیست اعصابمو ریخته بهم

بهم ميگه من هیچ دلخوشی به تو ندارم!!!!

حتما زیاد سربه سرش میذاری و جوابشو میدی.

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
چی بگم والاه ول کن نیست

جواب نده باباجان مردا آی کیوشون به اندازه خانوما نیست موتورشون زود داغ میکنه شما کوتاه بیا بی خیال

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...      
حتما زیاد سربه سرش میذاری و جوابشو میدی.

جلوش خیلی کوتاه اومدم ولی آره تا حرف میزنه جوابشو میدم الان چند وقته جای خوابشو جدا کرده و کم حرف شده و واسم قیافه میگیره نميدونم چشه

جلوش خیلی کوتاه اومدم ولی آره تا حرف میزنه جوابشو میدم الان چند وقته جای خوابشو جدا کرده و کم حرف شد ...

معلومه خیلی از دستت ناراحته...یکم درکش کن گلم...هر حرفی رو که خواستی بهش بگی قبلش فکر کن و خودتو بذار جای اونم.همش توقع نداشته باش اون به تو محبت کنه.

برای شوهرت غرور نداشته باش.احترامشو نگه دار تا احترامتو حفظ کنه