2777
2789
عنوان

ويتاگنوس

139 بازدید | 8 پست

سلام به همه من نزديك يه ماهه هروز صبح يه دونه قرص ويتاگنوس ميخورم و عادتم كم شده خون پريوديم داخل نوار نميريزه مثل قبل فقط موقع دستشويي رفتن مياد به نظرتون چرا اينجوري شده كسي تجربه داره درضمن قرص ويتاگنوس موقع پريودي نميخورم

من شنیدم واسه تنظیم هورمون میخورن از پنج پری من گیاهش رو که اسمش ۵ انگشت بود میخوردم

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
من شنیدم واسه تنظیم هورمون میخورن از پنج پری من گیاهش رو که اسمش ۵ انگشت بود میخوردم

ممنونم از شما تاثيري داشت براتون دوران خونريزي نميخورديد چند مدت مصرف كردين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم از شما تاثيري داشت براتون دوران خونريزي نميخورديد چند مدت مصرف كردين

من یه ماه خوردم پریودم نامنظم بود اون ماه بهتر شد ولی راستش تنبلی وردم نخوردم

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

يعني تغييري تو خونريزي شما بوجود نيومد به نظرشما قرص خوبيه

من براي تنظيم پريود ميخورم بعد از سقط به دليل تشكيل نشدن قلب پريود نامنظمه ٥،٦ روز قبل پريود لكه بيني دارم خسته شدم

منم ٤ماهي هست ميخورم ويتاگنوس رو ماه اول قرص ماه دوم به بعد قطره شو مبخورم ناسنا روزي ٤٠قطره در ضمن واسه تنظيم پريودي نباشيد قطع كني بايد هرروز بخوري حتي روزاي پريودي تا تنظيم بشي..منم تنظيم شدم و ميخام ادامه بدم بخورم منتها منم اين ماه خون پريوديم كه الان دومين روزمه كمه ..خيلي هارو شنيدم پري شون خون كم داشتن  بعضي ها ميگم واسه فصل بهاره نميدونم ديگه ....! 

خدايا اميدم فقط به توست..معجزه كن..💚🙏🏼

من مصرف کردم, قرصشو روزی دوبار,ماهای اول یکم ممکنه بهم بریزه ولی به مرور اوکی میشه ,فقط یادتون باشه فقط شش ماه بخورید نه بیشتر,اگر بعد از شش ماه درمان نشدید سه ماه استراحت بدید باز شروع کنید