2777
2789
عنوان

سرطان معده کمک کنید

461 بازدید | 15 پست

سلام خانمها توروخدا اگه میتونید کمک کنید

امشب فهمیدم مامانم سرطان معده داره که تو کبدش هم پخش شده حالش خوب نیست خودشم خبر نداره کسی میتونه جواب پاتالوژی برام تفسیر کنه ؟

پدرم راستشو به من نمیگه

براش دعا کنید 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍

عزیزم سابقه فامیلی دارید؟؟

فامیل های درجه اول مادریتون مبتلا هستند؟؟

همه چی دسته خداست.

به خدا توکل کن فقط عزیزم.

واسشون دعا کن عزیزم.

انشالله به خیر میگذره عزیزم.

آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟ 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔3 بار تعلیق کاربریم کردید.آخه به کدامین گناه؟؟؟😔😔کاش.............................. باز یه چی بگم باز هنوز نیومده تعلیق میکنید باز.😔😔😔😔😔😔                 لطفا دیگه یکم مراعات کنید.😚😚😚😚😚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بلد نیستم شرمنده...عزیزم انشالله زودتر خوب میشن غصه نخوریا...امیدتون ب خدا باشه  

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
عزیزم سابقه فامیلی دارید؟؟ فامیل های درجه اول مادریتون مبتلا هستند؟؟ همه چی دسته خداست. به خدا تو ...

نه اما سابقه عمل معده داشته که این عاملشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍

عزیزم خدا انشاءالله به حق همین ایام پربرکت شفاشون بده

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

تروخدا براش دعا کنید حالش خوب نیست .... دارم میمیرم من جز مامانم کسی ندارم

عزیزم‌ علائمش چی بود؟ که فهمیدین داییم هم داشت سرطان معده ک کبدشم درگیر شده بود😞

درد شدید معده و کبد و ورم کبد و سوزش سر دل و تب و لرز و کم خونی و حالش خیلی بد میشد دکترای احمق تشخیص نمیدادن