2777
2789

کسی که سقط میکنه اگرجنین خودش نیوفته باید کورتاژش کنند

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

مگر اینکه لخته زیاد داشته باشی برای همین کورتاژ میکنند تا لخته های خون خارج شه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من سقط داشتم کورتاژ شدم خیییلی خوب بود از چی میترسی ؟ 

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

احتمالا دیواره رحمت ضخیمه که باید کورتاژ شی

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

هیچ نگران نباش اتفاقا خیلی خوبه و برای رحم تو شرایط اینجوری بهترین کمکه.یه بیهوشی مختصر میزنن و رحم و تمیز میکنن انگار.بعدشم میتونی یه شب بستری بمونی میتونیم بیای خونه.دیگه بعد 4یا5 روز خونریزی و دکه بینیتم خوب میشه.توکل کن بخدا.بچه داری؟

عزیزم کورتاژ ینی تراشیدن دیواره رحم

کلا پاکسازی رحم هست

حالا یا از سقط یا موارد دیگه

اونایی که برای خونریزی شدید کورتاژ میشن میگن کورتاژ تشخیصی

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

من دو بار به خاطر سقط کورتاژ شدم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
اره خیلی لخته دارم گلاب به روتون پدرم دراومد از بس پریودام شدیده 

انشاءالله مشکلت بر طرف بشه عزیزم

اصلا چیز خاصی نیست

نگران نباش

من آخر شب بستری شدم

صبح زود کورتاژ شدم

بعد از دو ساعت هم مرخص شدم