2777
2789
عنوان

خواهر شوهر حسود😏😏😏

803 بازدید | 41 پست

سلام دوستان خواهر شوهرر من(مجرده) خییییلی حسوده دیگه واقعا حالم داره ازش بهم میخوره 

مثلا هر مانتویی ک میخرم ب مامانش میگه مامااان من ی مانتو مثلوزن داداش میخوام😐😐😐

ی بار برا خرید عروسی ک رفته بودیم من دست روهرچی میزاشتم میگفت منم میخوام!!ینی همه چی و....منم اونروز چیزی نگرفتم و ی روز دیگه باشوهرم تنهایی رفتیم خرید

بخدا اصا جرئت ندارم لباس نو هام و اونجا بپوشم 

ی مورد دیگه از حسادتش مثلا وقتی من ب شوهرم محبت میکنم سریع تقلید میکنه منم حرسم میگیره حالا خدایی شوهرم زیاد تحویلش نمیگیره 

حالا از اینا بگذریم

خواهرشوهرمن و کلا مادرشوهرماصلا نمیدونستن کیک پزی چی هست 

اوایل عروسیم مشغول درس بودم بعدش ک وقتم اذاد شد شیرینی پزی کردم و کیک خونگی درست کردم و ی دوبار برا مادرشوهرم بردیم و ی چند بارم شوهرم عکس کیکارو نشون داد 

از همون موقع خواهر شوهرم ب مامانش گفت وسایل قنادی بخر برام!!!!حالا قبلش اصا نمیدونست قنادی چی هست...

خلاصه من با کیک پختنش مشکل ندارم بپزه ب درککک 

فقط مشکلم اینه ک هرکیکی من میپزم اونم میپزه!!! البته گه میزنه ب کیک ولی خب...

چند وقت پیش هییی اصرار کرد تو گروه اشپزی ک عضوی  منم ببر منم چند بار خودم و زدم ب گوش کری و محل ندادم ی بار جلومادرشوهرم گفت منم بردمش ی بار تو گروه پرسیدم کیک چای رو میتونم داخل فر درست کنم یان؟؟ فرداش مادرشوهرم زنگ زد ک فاطمه(خواهرشوهرم )کیک چای پخته 

تصمیم گرفتم 1دیگه تو گروه سوال نپرسم 2اسم کیک هامو نگم دیگه

میخوام این سری ک رفتیم خونه مادرشوهرم و خواهر شوهرم گفت کیک چای پختم ی تیکه بهش بندازم نمیدونم چجوری بگم ک هم بدشون نیاد هم بفهمن من خر نیستم 

یه راهکاری بدین ک چطوری برخورد کنم باهاش 

ببخشید طولانی شد😞

خواهر شوهر منم ایتجوری بود ولی چنان شوهری کرد چنان شوهری کرد که حالا ادم و عالم بهش حسودی میکنن 😃

ولی هنوزم منو خاص و باسلیقه میدونه

ول کن بذار تقلید کنه لذت ببر که بیشتر از اونها بلدی و ازت تقلید میکنن 

خوب بود هی کلفت بارت کنن؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستور ی کیک خوشمزه رو بهم میگی لطفا میخوام برا دخترام درست کنم ..ممنون 

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

از نظر کیک خواهرشوهر منم همینه تا من میپزم اونام میپزه و گه میزنه😂اینبار که کیک پخته بودم کفت کاری نداره که دستورشو بده منم بپزم یه دستوری بهش دادم که کاری نداره و هیچ وقت به زبون نیاره😂

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐

عزیزم دور از جونت اخه اتفاقی نیافتاده خواهرشوهر مجرد همیشه همینه منم داشتم این اتفاقا هم افتاده برام اما اصلا مهم نبود برام

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....