2789
عنوان

چشم نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 8405 بازدید | 86 پست
اینکه صاف نیس پشت سرش

عزیزم برات میپرسم چون‌من‌خودم اصفهانم چندساله فراموش کردم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
صافه گلم از نزدیک ببینی قشنگ معلومه 

میگن خوابوندشون تو نوزادی خیلی تاثیر داره من همش مامان بزرگم میگه دوساعتی یه بار بچه رو پهلوبه پهلو کن سرش بد نشه. حالا ان شاالله خوب میشه چیز زیاد بدی که نیس موهاش بلند بشه اصلا معلوم نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شمام مث منین ی جوری میگین صافه انگار هنر‌کردیم اینجوری درشون اوردیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂خب چیکار کنم اوایل غصه میخوردم

دیدم کاری ازم‌برنمیاد زدم‌ب بیخیالی😂😂😅😆

انیقد سرش گرد بود 😐

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
زیاد معلوم نیست ولی فکر کنم بهتر میشن تا کی خیلی پیدا بود الهی چقدر خوب نشسته عکسش بگیرین ممنون عزیز ...

تازمانی ک‌موهاش کم‌بود بعد ک موهاش پرتر شد خیلی بهترشد

😂😂😂خب چیکار کنم اوایل غصه میخوردم دیدم کاری ازم‌برنمیاد زدم‌ب بیخیالی😂😂😅😆 انیقد سرش گرد بود ...

اره منم😞ولی خب مادر شوهرمم همدستم بود 😂😂تنها نبودم ...هر کی میگه تقصیر کیه من میگم تقصیر اونه اون میگه تقصیر اینه 😂😂😂

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
شریک جرم خوبی پیدا کردی 

اره جرات نمیکنه چیزی بگه😂😂😂ولی مامان خودم هی غر میزنه میگه تقصیر دوتاتونه سر بچه هارو بد در اورین 

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
خوب میشه هنوز کوچیکن غصه نخوری. 

ان شالله بهتر شن ...☹

الان خوابه بیدار بشه عکس میذارم

راستی برای معاینه چشمش چون تکون زیاد هنوز نمیخوره خیلی راحت میشه معاینه‌اش کرد میتونی کرج یا تهران بیاریش؟! بیمارستان نور تهران۰۲۱۸۲۴۰۰_ نور کرج۰۲۶۳۵۸۰۵۰۰۰

متخصص شبکیه دارن، متخصص چشم اطفال هم دارن، شیراز هم دکتر خوب زیاد داره

یه نکته هم بگم اولا هر دو چشم هیچ وقت یک اندازه و قرینه نیست، و بزرگ تر که بشه کمتر مشخص میشه

راستی برای معاینه چشمش چون تکون زیاد هنوز نمیخوره خیلی راحت میشه معاینه‌اش کرد میتونی کرج یا تهران ب ...

اره چشم شاید قرینه نباشه ولی بچه من مردمک چشاش باهم فرق داره. ممنونم از راهنماییت برا پزشکا

سلام خوبی گلم بچت خوب شد دخترمنم از وقتی به دنیا اومده یه مردمک چشمش کوچیک خیلی دکتر بردم میگن ساختار چشماش اینجوری تو دلم اشوبه همش به چشماش نگاه میکنم دلم ریش میشه دعوت دوستیمو قبول کن باهم حرف بزنیم