سلام دوستای گلم من ۲۱ سالمه ۳ ساله ازدواج کردم
دوستان دختری ام با حجاب معمولی شاید با همسرم بیرون رفتنی یا مهمونی جایی یکم شیکتر لباس بپوشم ولی تنها بیرون رفتنی و مخصوصا خونه پدرم دیگه از من ساده تر تو خیابون نیس دیروز یه مانتو زیتونی تیره زیر زانو و شلوار مشکی و شال مشکی و بدون ارایش تقریبا و دو انگشت موهام بیرون
والاه دیروز رفته بودم خونه مامانم اینا با تیپی که گفتم یه لحظه یادم افتاد میخاستم دارو بخرم یادم رفته پاشدم برم بیرون بابام گف با مامانت برو گفتم باشه مامانم گف بذار بره چی کارش داری من میخام شام درس کنم بابام شرو کرد کف این چه لباسیه این چه ریختیه تو مایع سرافکندگی منی گفتم مگه چمه چه چیز جلفی تو تیپم دارم برکش گف اگه اینجوری لباس میپوشی دیگه خونه ما نیا مامانم گف چی کارش داری لباسش ایرادی نداره
برکشتم گفتم من ایرادی تو اباسم نمیبینم برکشت بهدش من عصبانی شدم وسایلمو برداشتم گفتم میخام برم خونه مامانم گف ن نمیزاشت برگش بهم گف دیگه اینجا زنگ نزن
بچه ها بهم میکه مکه من بهت چی میگم جز اینکه امر خدارو اجرا کنی خداشاهده من چتدین بار سر نگاهای همسرم نسبت به زنا و فیلم خارجی و جلف و مشروب با همسرم دعوا کردم پدرم خیلی بی شرمانه به من میگه مرد نکا میکنه مرد این کارو میکنه اون کارو میکنه حالا با من حرف از انر خدا میزنه در صورتی که تو سوره نور میگه خدا قبل از اینکه زن و به حجاب دعوت کنه مردو به خفط از نگاه دعوت کرده
واقعا دیروز دلم بد شکست دیروزم واس شام موندم همسرم از سر کار اومد اونجا شام خوردیم و اصلا با بابام حرف نزدم و به مامانم گفتم فقط به خاطر تو موندم دیگه نمیام هونتون چون هر سری بهم توهین میکنه سر پوششم در صورتی که هر جور لباس بپوشم راصی بشو نیس
بازم میگممممم من دیروز اصلا لباس حلفی نپوشیده بود
چی کار کنم😔