2777
2789
عنوان

دعوا با بابا 💔

3752 بازدید | 39 پست

سلام دوستای گلم من ۲۱ سالمه ۳ ساله ازدواج کردم

دوستان دختری ام با حجاب معمولی شاید با همسرم بیرون رفتنی یا مهمونی جایی یکم شیکتر لباس بپوشم ولی تنها بیرون رفتنی و مخصوصا خونه پدرم دیگه از من ساده تر تو خیابون نیس دیروز یه مانتو زیتونی تیره زیر زانو و شلوار مشکی و شال مشکی و بدون ارایش تقریبا  و دو انگشت موهام بیرون 

والاه دیروز رفته بودم خونه مامانم اینا با تیپی که گفتم یه لحظه یادم افتاد میخاستم دارو بخرم یادم رفته پاشدم برم بیرون بابام گف با مامانت برو گفتم باشه مامانم گف بذار بره چی کارش داری من میخام شام درس کنم بابام شرو کرد کف این چه لباسیه این چه ریختیه تو مایع سرافکندگی منی گفتم مگه چمه چه چیز جلفی تو تیپم دارم برکش گف اگه اینجوری لباس میپوشی دیگه خونه ما نیا مامانم گف چی کارش داری لباسش ایرادی نداره

برکشتم گفتم من ایرادی تو اباسم نمیبینم برکشت بهدش من عصبانی شدم وسایلمو برداشتم گفتم میخام برم خونه  مامانم گف ن نمیزاشت برگش بهم گف دیگه اینجا زنگ نزن 

بچه ها بهم میکه مکه من بهت چی میگم جز اینکه امر خدارو اجرا کنی خداشاهده من چتدین بار سر نگاهای همسرم نسبت به زنا و فیلم خارجی و جلف و مشروب با همسرم دعوا کردم پدرم خیلی بی شرمانه به من میگه مرد نکا میکنه مرد این کارو میکنه اون کارو میکنه حالا با من حرف از انر خدا میزنه در صورتی که تو سوره نور میگه خدا قبل از اینکه زن و به حجاب دعوت کنه مردو به خفط از نگاه دعوت کرده 

واقعا دیروز دلم بد شکست دیروزم واس شام موندم همسرم از سر کار اومد اونجا شام خوردیم و اصلا با بابام حرف نزدم و به مامانم گفتم فقط به خاطر تو موندم دیگه نمیام هونتون چون هر سری بهم توهین میکنه سر پوششم در صورتی که هر جور لباس بپوشم راصی بشو نیس 

بازم میگممممم من دیروز اصلا لباس حلفی نپوشیده بود 

چی کار کنم😔

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش مادرتون ،  وسط حرف پدرتون نمیومدن  و ایشونو  فقط آروم می کردن 

شما رو هم  میفرستادن تو اتاق   ک بحث کش پیدا نکنه  و  روها  ب روی هم باز نشه ...

همیشه پدرتون تذکر میدن  یا فقط دیروز بود ؟؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خوب غیرت داره روت هرچند بهت حق میدم عصبی شی

صد رحمت به بابای تو بابای من زندگیمو جهنم کرده 

قدرشو بدون هرچند الان ازش دلخوری ولی

بدون بابای بدتر از بابای  تو هم زیاده 

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م... 
باباعه دیگه  گاهی دلش میخواهد عقایدش را تو حلق همه فرو کند.... کاریش نمیشه کرد  کمتر بپ ...

منی که نه حاهر دارم نه برادر که بخام برم خونشون فقط جایی که یکم خوشحالم اونجاست باهام اونجوری کرد با مامانمم سردم زنگ نزدم اگه بگه چرا زنگ نمیزنی بگم شوهرت گفته بهت زنگ نزنم 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

چند وقت نرو خونه پدرت این اومد تو ذهنم اگه دوستان راه حل بهتری دادن اینو نادیده بگیر

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
اگه خیلی باهاشون بیرون نمیری به نظرم به دلش برو‌. دیگه چاره ای نیست.

اخه دیگه چادر ندارم وگرنه چادر سر میکردم واقعا نمیفهمم چی میخاد از منه جوون چه طور لباس بپوشم واقعا حرفاشو نمیفهمم در صورتی که مامانم خودش چارر سر نمیکنه مانتو نهایت دیگه دو انگشت زیر زانو خودشم مامانم خودش ارایش میکنه  فقط مو بیرون نمیزاره 

بابام از من چی میخااااد متاهلم که هستم 

عزیزم اخه چرا یه مدر این قدرراحت دل میشکنه شغل بابات چیه که انقد حساسه

بنا اخه حرف اینجاس با من حرف از امر خدا میزنه در صورتی که مک از همسرم ایراد گرفتم برگش گف اون مرده مرد نگاه میکنه به زنااااا انصافههههههه

من عقدم بابام بهم گفت گمشو برو خونه صاحبت (پدرشوهر) بعد عروسیت اگه اومدی قلم پات و خرد میکنم 

ولی من پوستم کلفته جایی نرفتم

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م...