2821
2789
عنوان

پرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 34 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو تاپیک های قبلش هم زده پرویید...🤔

🤔🤨

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

این تاپیکت هیچ ولی تروخدا اینهمه قرص اورژانسی نخور اطلاعاتت رو کامل تر کن پیشاب درصورتی حاوی اسپرم هست و امکان حاملگی هست که مرد یبار ارضا بشه و بار دوم تو پیشاب اسپرم هست وقتی رابطه دوبار هست بینش مرد باید بره دستشویی که این اسپرم تخلیه شه وگرنه هیچ جور دیگه ای امکان نداره تروخدا بدنتو نابود نکن زن و شوهرا هم اینقدر ترس ندارن و قرص اورژانسی نمیخورن تو که نامزدی و هربارهم میگی اون انزال نداشته

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز