2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستن ؟؟؟

373 بازدید | 43 پست

از دست خودم خیلی حرص میخورم اصلا نمیتونم جواب بدم .مثلا کسی چیزی میگه بهم برمیخوره  جواب تو استین ندارم

مادر شوهرم خالمه خیلی پررو... داداشای من وضعشون خوبه حسودیش میشه هر دفعه ی تیکه میندازه داره میترکه خدا هم به پسراش نمیده همش انتظاز داره بابام هرچی داره بده به پسرای این اخه من و خواهرم عروس خاله ایم 

حالم ازش بهم میخوره 

بنظر شما چیکار کنم ؟ 

خیلی دوست دارم جواب بدم ولی رو ندارم مثلا به من میگه عیدی این بلوز چیه مامانت اورده برای دختر مجردش نه به تن اون میشه نه من از کجا میاره اینا رو ... ادم خیلی باید پررو باشه که بگه ولی من هیچی نمیتونم بگم  بعد تو حرفاش میگه ما پررو نیستیم 

یاد بده به من  هر کی بلده جواب دادن رو تو رو خدا

خدایا دوستت دارم...

من خاهرشوهرام خیلی خوبن ولی رودر رو بهشون گفتم نگا نکنید خیلی خوبم اگه کسی یه بار حتی یه بار بهم حرف نامربوط بزنه چنان با خاک یکسانش کنم که دیگه نتونه خودشو جمع کنه خخخ طفلکیا گرخیدن

برای همین مثالی ک زدید ؛ 

می تونستید با خنده  بگید :  دندون اسب پیشکشی رو نمی شماریم ما 

تشکر می کنیم و تمام 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الآن گرگ شدمه هرکی هرچی بگه عین خودش جوابش رو میدم منم اوایل خیلی ضربه خوردم ساده بودم ولی تمرین کردم الآن هرکی هرچی بگه جواب میدم😊هیشکی رو هم باور ندارم چون دورویی و بدجنسی زیاد دیدم

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
من خاهرشوهرام خیلی خوبن ولی رودر رو بهشون گفتم نگا نکنید خیلی خوبم اگه کسی یه بار حتی یه بار بهم حرف ...

الان تو خوبی؟

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
من الآن گرگ شدمه هرکی هرچی بگه عین خودش جوابش رو میدم منم اوایل خیلی ضربه خوردم ساده بودم ولی تمرین ...

دقیقا حرف منو زدی

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

من عصبی میشم و رنگ عوض میکنم میفهمن بدم اومد اما حاضر جواب نیستم همون لحظه قفل میکنم از شدت حرص هر لحظه ممکنه حمله کنم😠

واسه مامان شدنم صلوات بفرستین مهربونا🌷نی نی پسر میخوام🌻
اره

منم مثل شمام اما فكر مي كنم اين از شخصيت خانوادگي آدمه كه نميتونه جواب يه آدم بي چشم و رو رو مثل خودش بده. 

جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است
من الآن گرگ شدمه هرکی هرچی بگه عین خودش جوابش رو میدم منم اوایل خیلی ضربه خوردم ساده بودم ولی تمرین ...

چجوری تمرین کردی؟ به منم یاد بده؟ با خونسردی جوابشونو خیلی خوبه ینی تا اونجاشون میسوزه فقط با خونسردی

واسه مامان شدنم صلوات بفرستین مهربونا🌷نی نی پسر میخوام🌻

من مثل خودت بودم استارتر

ولی الان برا خودم یه پا زبون شدم😆😆😆😆

نگران نباش کم کم که تجربه ات بره بالا حرفا خودشون میان تو زبونت میشینن

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
من خوبم اونام خوبن خدایی ولی اینجوری گفتم یه موقع فک نکنن مظلومم

اونا ک خوب بودن چ لزومی داشت؟زن داداشم اینجوری بگه من دلم میشکنه میگم این همه خوبی کن اینم بشه جوابت...آخه مگه چی گفته بودم بهش ک اینو گفت؟؟؟!