2777
2789
سلام عزیزم خوش اومدی اولین مامانه تاپیکمون تویی پس😅اینجا باش از حسوحالات بگو مام استفاده کنیم❤ راس ...

اهان منظورتون اینه من زودتر از همه زایمانمه😂😂😂دعام کنید فقط اینم بگم دیگه معاینه لگن کسی نمیکنه ک اونا اولین اولویتشون زایمان طبیعیه مگراینکه فشار حامله باشه یا ضربان قلب بچه بیفته اورژانسی سزازیان کنن

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
روغن تلخ که اگه ترکم داشته باشی از بین میبره! لازمم نیس حتما شکم بند بخری با پارچه ای که جنسش سفته ...

هفته ۳۷ تموم شده و هنوز یدونه ترک نخوردم.بارداریم عجیب و غریبه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۳۱سالمه بچه اولمه ماما ک گفت هفته بعد میای واسه معاینه امده باش میشم هفته۳۸و۴روز یعنی نرم ؟چون اون ...

هفته ۳۹ میشی دیگه نه عزیزم برو چون بعد هفته ۴۰ و ۴۱ امکان داره بچه مدفوع کنه و براش اتفاقی بیفته چون اکثرا باید تا هفته ۴۰ بچه به دنیا بیاد!!!

شیاف یا قرص گل مغربی برا نرم شدن دهانه رحمه خیلیا استفاده کردن حتی بعضی دکترام تجویز میکنن سعی کن از مامات بپرسی چون بالاخره شرایطتو بهتر میکنه تو داروخونه هام هس سعی کن اگه هفته بعد رفتی و نشد هرشب رابطه مستمر و عمیق داشته باشی با ارگاسمم باشه که خیلی بهتره شیافم استفاده کن سعی کن تو جوشونده هم بشینی 

نه اولین مامایه تاپیکمون تویی چشم و امید مام به توعه😂

هفته ۳۷ تموم شده و هنوز یدونه ترک نخوردم.بارداریم عجیب و غریبه.

منم تو شکمم هیچ ترکی ندارم خداروشکر فقط سینه هام ترک برداشته که اونم باید از روغن زیتون استفاده کنم😓

اهان منظورتون اینه من زودتر از همه زایمانمه😂😂😂دعام کنید فقط اینم بگم دیگه معاینه لگن کسی نمیکنه ک ...

اره ایشالله😂تنهامون نزاریا بهت نیاز داریم هرموقم دردت گرف بیا بگو😁

برا من ۴ هفته دیگه‌گفته بیا معاینه لگن😐

اره الان اکثرا سز نمیکنن مگر بچه بریچ باشه یا افت فشار و ضربان قلب و پی پی اینا میبرن سز اورژانسی

انشالله که برا ما‌مشکلی پیش نمیاد

اره ایشالله😂تنهامون نزاریا بهت نیاز داریم هرموقم دردت گرف بیا بگو😁 برا من ۴ هفته دیگه‌گفته بیا مع ...

من دیگه اینقدر مطالب شما رو خوندم فک کردم شما زایمان کردی خیالم راحت شد نگو هنوز حامله 😂😂😂😂😂

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
هفته ۳۹ میشی دیگه نه عزیزم برو چون بعد هفته ۴۰ و ۴۱ امکان داره بچه مدفوع کنه و براش اتفاقی بیفته چون ...

من همش خارشدارم همش قرمزه التهابه امانم و بریده نمیدونم چیکار کنم دیروز ی نفر گفت ی چیزی معرفی کرد برم داروخونه ببینم چطوریه پیاده روی هم میکنم نیم ساعت ب بالا هرجور ک بشه شما کدوم شهری من کرجم بیمارستان دولتی هم میخام برم زایمان کنم

من دیگه اینقدر مطالب شما رو خوندم فک کردم شما زایمان کردی خیالم راحت شد نگو هنوز حامله 😂😂😂😂😂

نه بابا چون زایمان طبیعیو انتخاب کردما انقد تو گوگل مقاله خوندم کتاب خوندم به این کشفیات رسیدم😂😂😂گفتم نکته برداری کنم بنویسم شاید یکی یکیشو انجام داد زایمانش راحت شد دعام کرد😂😂خودم فعلا هیچکار نکردم😂😂😂

من همش خارشدارم همش قرمزه التهابه امانم و بریده نمیدونم چیکار کنم دیروز ی نفر گفت ی چیزی معرفی کرد ب ...

کجات میخاره؟😅

اول از دکترت بپرسا مشورت کن بعد من الان سرما خوردم رفتم درمونگاه دکتر یه شربت نوش از دکتر متخصصم پرسیدم‌گف اصلا نخوریا برا باردارا ضرر داره😐

کلا دارو و و هرچیز شیمیایی اول مشورت کن بعد هفته های اخرته خیلی مراحل حساسیه❤

نه‌من تبریزم عزیزم بیمارستانم فرق نداره که‌کدوم باشه مهم دکترته و خودت البته بیشتر اراده خودت 

✔✔✔✔وقتی میرین برای زایمان و میخوان معاینه تون کنن چون معاینه یه کمی دردناکه سعی کنین موقع معاینه یه نفس عمیق ( یه دم عمیق )بکشید. بدون بازدم. اینکار باعث شل شدن عضلات میشه و درد معاینه خیلی کمتر میشه.

✔✔ مصرف زعفران و گلاب(به مقدار زیاد و برای تحریک زایمان) به دلیل احتمال نامنظمی ضربان قلب جنین، در بعضی افراد و مصرف روغن کرچک  به دلیل احتمال دفع مکونیوم،  در هفته های اولیه ماه 9 توصیه نمی شود .

✔✔✔ بعضا مصرف زودهنگام روغن کرچک منجر به زایمان سزارین میشود. چرا که باعث شروع دردهای زایمانی می شود اما چون روند طبیعی زایمان اتفاق نیفتاده و دهانه رحم نرم و باز نشده،  روند تولد و زایمان به تاخیر می افتد و سزارین پیشنهاد می شود. 

✔✔✔در صورت تمایل،  بهترین زمان مصرف زعفران،  گلاب و روغن کرچک، هم زمان با شروع دردها یا هفته 40  بارداریست.

✔✔✔✔وقتی میرین برای زایمان و میخوان معاینه تون کنن چون معاینه یه کمی دردناکه سعی کنین موقع معاینه یه ...

بچه شما چیه مال من پسره

✔✔✔✔یک مطالعه توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران نشان داده است خوردن خاکشیر باعث بهبود روند زایمان (به خصوص زایمان طبیعی) زنان باردار می شود. همچنین این پژوهش نشان داده که سلامت نوزادان در بدو تولد نیز در صورت مصرف خاکشیر در دوران بارداری بیشتر است. در پژوهشی دیگر که در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه ایرانشهر انجام شده است، مشخص شد مصرف خاکشیر از هفته سی و هفتم بارداری می تواند رحم زن باردار را برای زایمان طبیعی آماده تر کند. برخی منابع هم خاکشیر را برای رفع یبوست بارداری موثر دانسته اند. با این حال چون مطالعات جامعی در زمینه خوردن خاک شیر در بارداری انجام نشده است، بهتر است زنان باردار در مصرف خاکشیر دوران حاملگی همچنان تعادل را رعایت کرده و مراتب را با پزشک معالج در میان بگذارند.

✔✔✔✔خوردن خرما در دوران بارداری طبق یک مطالعه که نتایج آن در مجله Journal of Obstetrics and Gynaecology منتشر شده، زنانی که در ماه نهم بارداری خود به طور روزانه خرما مصرف می کنند، نسبت به دیگران راحت تر زایمان کرده و کمتر به کمک های پزشکی برای پیشرفت فرایند زایمان طبیعی نیازمند هستند.