2777
2789
دریا جان چخبر عزیزم؟؟؟

شنبه ۱۵ تیر از صبح ساعت ۶ دردای خفیف با انقباضم شروع شد.

دیگه شروع کردم ب دوش گرفتن و بشین پاشو دردام شده بود پنج دقیقه اما خیلی کوتاه بود در حد ده و پونزده ثانیه.

کارامو کم کم کردمو تا نزدیکای ۲ ظهر دووم اوردم دیدم دیگه دردا رسیده ب هر پنج دقیقه اما سی ثانیه طول میکشه و مدام رگه های خونی دفع میکنم.

دیگه ساعت چهار اماده شدمو و پنج رسیدم بیمارستان تا معاینه شدم گفت ۲/۵سانتی اما دردای زایمانت شروع شده.خیلی ناراحت شدم ک از صبح درد کشیدنو هنوز سه نشدم

تا کارای پرونده رو بکنمو و وارد زایشگاه بشم شد ساعت ۶/۵

مامای همراه منم اومد و گفت ک انشاا... تا اخر شب اگه همکاری کنی زایمان میکنی اما شاید روندت طولانی بشه.سرم بهم وصل کردنو از شش و نیم تا نه ک دیگه دردا غیر قابل تحمل شد و احساس دفع داشتم چند باری معاینه شدمو و ماما خیلی کمکم کرد ک یهو ساعت نه و ربع گفت عالیه فولی تخت رو آماده کنید و هی ب من گفت زور بزن و سرپاخودم رفتم رو تخت ک با چندتا زور سر نی نی اومد بیرونو بعد شونه هاش.البته بنطرم کمترین فشار و درد واسه لحظه سرش بود چون من درد حس نمیکردم از هیجانم بی حال بودمو و فقط زور میزدم اما سخت ترین قسمتش بخیه هام بود.خلاصه ساعت ۹:۴۵ دقیقه فارغ شدم و همونجا با خوشحالی خیلی از مامام تشکر کردم ک تو دردا معاینم میکردو کمک میکرد دهانه رحم زودتر باز بشه.

اما بعد از زایمان یکم جای بخیه هام درد میکنه و مدفوع کردن برام یکم با ترسه اما خداروشکر ک دردا قابل تحمله

ی صلوات هدیه کنیم ب مادرای آسمانی
شنبه ۱۵ تیر از صبح ساعت ۶ دردای خفیف با انقباضم شروع شد. دیگه شروع کردم ب دوش گرفتن و بشین پاشو درد ...

مبارک باشه قدم نو رسیده عکسشو بفرس.... کدوم شهری و کدوم بیمارستان

من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنبه ۱۵ تیر از صبح ساعت ۶ دردای خفیف با انقباضم شروع شد. دیگه شروع کردم ب دوش گرفتن و بشین پاشو درد ...

عکس نی نیتو بفرس

من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته

مبارك باشه خداروشكر زايما كن خوبي داشتي

اگر توصيه هايي به ما نزديك زايمانا داري سراپا گوشم براي زايمان خوب چيكارا كنيم؟

مبارك باشه خداروشكر زايما كن خوبي داشتي اگر توصيه هايي به ما نزديك زايمانا داري سراپا گوشم براي زاي ...

پیاده روی و ورزش مخصوصا اسکات عالیه

موقع دردم حتما اسکات بزنید یا قر کمر ک واقعا کمک کنندس

انشاا.. زایمان راحتی داشته باشید

ی صلوات هدیه کنیم ب مادرای آسمانی
انشا... ب وقتش زایمان خوبی داشته باشی

عکس نینیتو نفرستاذی

[QUOTE=96769487]الهییییییی چ نازه

من هشتم مرداد زایمانمه...از الان انقباض دارم..تازه بدبختی عفونتم گرفتم تازه باید قرص بخورم..واای ک ا ...

به سلامتی عزیزم مواظب باش خیلی دیر نری دیگه هر چن روز یه بارم برو کنترل و نوار قلب

به سلامتی عزیزم مواظب باش خیلی دیر نری دیگه هر چن روز یه بارم برو کنترل و نوار قلب

واقعا؟؟من اصلا از خونه بیرون نمیرم چ برسه ب نوار قلبو اینچیزا اخه اصن دکترم بهم نگف برم چک کنم..گف اگه ی موقع تکون نخورد برو برا نوار قلب

واقعا؟؟من اصلا از خونه بیرون نمیرم چ برسه ب نوار قلبو اینچیزا اخه اصن دکترم بهم نگف برم چک کنم..گف ا ...

نه عزیزم برو یهو دیدی افت میکنه خدایی نکرده تا تو برسی یه اتفاقی بیفته