2777
2789
عنوان

خبر خووووووووب بدیم به ههههههههههم....

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 30 پست

بااخره پسرمو از پارک اوروم از 11 زدیم بیرون. حالام دارم نهار میخورم 💃💃💃البته از سر کوچه تا خونه رو اژانس گرفتم😕😕

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
طلا داره ارزون میشه...

قربون دهنت 😁😁

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا تولد حضرت علی اکبره😍😍😍

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
حمله ملخ ها چطوره 😂 گردباد و تند باد چی😐

والا هرچیزی جز بارداریمون باشه خوبه 😂😂

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
ما شنبه عروسی داریم 💃💃💃💃💃💃👠👛💄👙💋👗🌂

دیشدیری دیرین ماشالله دیشدیری دیرین ماشالله 💃💃💃🕺🕺🕺

اخه گفته بودن تا500 600میره بالا

نه میاد پایین...زیاد تو نت دنبال اینم...البته به خاطر ماه رمضونه...بعدشو نمیدونم...الانم تو سایت برین 424 تومن شده

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
😂😂 خواهر احتمال سیل کم بود حالا میگن ملخ میخواد بیاد چیش خوبه😂

باز حواسمون پرت میشه خوبه دیگه ... از حرص خوردن در مورد نی نی گولومون که بهتره... الهی خدا خودش پناه سیل زده ها باشه ...هعیییییییی

کلوچه ها تحمل فشار ندارن    

نوزادانمان 🙄

نه میاد پایین...زیاد تو ن دنبال اینم...البته به خاطر ماه رمضونه...بعدشو نمیدونم...الانم تو سایت برین ...

خداکنه خدا از دهنت بشنوه 

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊
دعا کنید شما هایی که توراهی دارین خدا به همه ی اونایی که منتظرن و من یه نی نی سالم و صالح و خوشگل و ...

الهی آمین بحق حضرت علی اکبر که تولدشه 😍😍😍