2777
2789
عنوان

آزواسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 37 پست

سلام

کسایی ک مراجعه کردن ب دکتر محبوبی واقعا از صحت روند کار اطمینان دارن؟

آخه مگه میشه فقط آزمایشگاه زیر نظر دکتر بگه ازواسپرمی رفع شده ولی آزمایشگاههای دیگه بگن همچنان آزواسپرم.....

این مسئله خیلی شک برانگیزه خدایی نکرده مکری توی کار نباشه؟؟؟؟؟ 

سلام کسایی ک مراجعه کردن ب دکتر محبوبی واقعا از صحت روند کار اطمینان دارن؟ آخه مگه میشه فقط آزمایش ...

سلام عزیزم هیچ مکری توکارنیست وهمه ش لطف خداست بچه ها برافریزاسپرم تومراکزمختلف ناباروری رفتن واسپرم فریزکردن اگه خدای ناکرده مکری توکاربود که تومراکزناباروری مشخص میشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم هیچ مکری توکارنیست وهمه ش لطف خداست بچه ها برافریزاسپرم تومراکزمختلف ناباروری رفتن واسپرم ...

عزیزم خدایی نکرده من قصد جسارت ب هیچکسو ندارم ولی من دارم از نزدیک میبینم همسرم زیرنظر دکتر نمونه داد اسپرم داشت ولی بعد خودش رفت آز داد دوباره آزواسپرم بود

یکی از دوستانش هم رفت مرکز مشهد فریز کنه گفتن بابا شما ک آزو هستی ز زد ب دکتر محبوبی بش گفت بیشعور کی گفت بدون اجازه من بری آزمایش الان برو دوباره آز بده مشکلت حل شده دوباره رفت آز داد اسپرم داشت

ب نظرتون این مسئله مشکوک نیست

من تو سیکل آی یو آیم ولی تا مطمئن نشم انجام نمیدم

عزیزم خدایی نکرده من قصد جسارت ب هیچکسو ندارم ولی من دارم از نزدیک میبینم همسرم زیرنظر دکتر نمونه دا ...

سلام بنده اهل میبدم. این دکتر محبوبی که میگن الان مطبش پلمپ شده و مجوز پزشکیش هم باطل شده.فقط کار دست خود خداست

چطور مانتو تنگ را گشاد کنیم؟ گاهی اوقات افراد به خاطر بارداری یا بیماری، دچار تغییر سایز می شوند و مجبور می شوند مانتو یا لباس خود را تغییر سایز بدهند. با انجام یک سری ترفند ساده به راحتی می توانید لباس خود را گشادتر کنید.

https://pooshaknovin.com/چطور-مانتو-تنگ-را-گشاد-کنیم/