2777
2789
عنوان

آزواسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 37 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با سلام من خودم آزو اسپرم بودم و بیمارستان رویان و ابن سینا 9 سالی درگیر بودم که نتیجه نگرفتم . رفتم یزد طب سوزنی تونستم اسپرم رو به 1 میلیون برسون و فریز کردم بعد آیوی اف کردم . دفعه دوم نتیجه گرفتم و خانومم الان 2 ماه بارداره . فقط بگم معجزه هستش و هیچ جای دنیا نمیتونه نمیتونه کار این دکتر طب سوزنی بکنه 

با سلام من خودم آزو اسپرم بودم و بیمارستان رویان و ابن سینا 9 سالی درگیر بودم که نتیجه نگرفتم . رفتم ...

ممنونم از راهنماییتون. آزو اسپرمی شما از چه نوعی بوده؟ چه داروهایی رو رویان و ابن سینا بهتون دادن.؟ یزد کجا برای طب سوزنی رفتید؟

ممنونم از راهنماییتون. آزو اسپرمی شما از چه نوعی بوده؟ چه داروهایی رو رویان و ابن سینا بهتون دادن.؟ ...

سلام آزو اسپرمی من مورد حادش بود که میگفتن آزو بعد از بیضه ای . هیچکس هم دارو بهم نداد همه میگفتن فقط جنین اهدایی .دکترطب سوزنی هم توی میبد یزد هستش . دکتر طب سوزنی فقط میتونه موقت درمان کنه . منظورم از موقت اینه که بعد از 15 جلسه طب سوزنی میتونید برید اسپرم فریز کنید و بعد مراحل آی وی اف و...این شماره تماس من هستش . میتونید راهی که من رفتم رو بهتون راهنمایی کنم.چون خودم و 30 تا 40 نفری که تو اون طب سوزنی مثل خودم بودم درمان شدن بهتون این راه رو راهنمایی میکنم .هیچ جای ایران نمیتونه کار این دکتر رو بکنه 

09124045467

با سلام من خودم آزو اسپرم بودم و بیمارستان رویان و ابن سینا 9 سالی درگیر بودم که نتیجه نگرفتم . رفتم ...

خب شمااسپرم داشتی حتماضعیف بوده.وقتی اصلاندارن مگ میشه اسپرم گرفت توعمل.بیوپسی اسپرنباشه دیگه  هچی.

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

شما درمان شدی؟ کدوم راه رو رفتی؟ طب سنتی یا شیمیایی؟

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔

میشه آدرس و شماره تلفن اون دکتر طب سوزنی رو بدین؟

شما برای طب سوزنی چه مدت رفتید چگونه بود؟ چقد هزینه کردید؟

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔
ممنونم عزیزم

دکتر امیر حسین محبوبی اردکانی با طب سوزنی دارن درمان میکنن. آزواسپرم ها را

در اردکان یزد

پیج اینستا رو ببین

Dad_mom68

شاید برای آمدنت هنوز ... به اندازه ی کافی مادر نشده ام ...
همواره با تمام قلبم منتظرت هستم فرشته کوچولوی من ...