2777
2789
عنوان

خانوما بیاین😞

228 بازدید | 40 پست

چقد من بدبختم پسرم تازه ۸ماهشه ولی متوجه شدم دوباره حامله ام ولی میخام بندازمش چون پسرم خیلی اذیتم میکنه اصلا شبا نمیخابه همش گریه میکنه دقیقا شده مثل بچه ای که تازه چن روزه به دنیا اومده.

واقعا در توانم نیس اون یکیو نگهش دارم از وقتی فهمیدم دنیا رو سرم خراب شده تازه به شدتتتت هم کمخونم. 

چیکار کنم بیفته؟؟😭😢

بدنیا بیارش،،،

یکی بیاد منو قورت بده خودش میدونه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اونم یه بچه اس مثل همین نی نی هشت ماهه ات

خدا کمک میکنه 

از مادذی خواهری کسی کمک بخواه

بچه اتو بذار مهد

ولی اصلا به سقط فکر نکن

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

عزیزم این کارو نکن درسته زود حامله شدی ولی به این فکر کن که خدا این هدیه رو نصیب هر کس نمیکنه خیلی ها هستن در آرزوی گریه یه بچه تو خونشون دارن شبو روز میکنن روز رو شب . اگه این کارو بکنی ممکنه خدایی نکرده بعدا اگه قصدشو داشته باشی خدا بهتون فرزندی نده . خاله ی منم دقیقا سه ماه بعد زایمانش حامله شد و الان فاصله سنی بچه هاش فقط یه ساله . درسته سخت میگذره ولی تحمل کن عزیزم کاری که میخوای بکنی درست نیست از نظر من 

عزیزم منم بچه هام پشت همن،به خداتوکل کن انشاالله همه چیز برات خوب پیش میره،سختی داره ولی یه دنیا به هم بازی شدنشون میارزه،اگه به خداوند ایمان داری سقط نکن

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

به این فکر کن آیا اون نی نی تو شیکمت دلش میخواد تو از بین ببریش . اگه بیوفته چقدر از دستتون ناراحت میشه درسته روح نداره ولی فکر کن دوست داشتی یکی در مورد زندگی تو هم اینطوری تصمیم میگرفت 

عزیزم اول اینکه سقط گناهه دوم اینکه براخودت ضرر داره  درضمن اون بچه چه گناههی کرده که بخواد تاوان اشتباه و سهلنگاری شمارو بده شاید منم اگه جای تو بودم خیلی ناراحت میشدم ولی کاریه که شده اتفاقا یچه خداخواسته ها خیلی اروم و بادرک میشن توکل کن بخدا ان شاالله که خودش کمکتون میکنه راسیرتا بچت دنیا بیاد اونیکی بزرگ شده و اذیتش کمتر شده

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔