2777
2789
عنوان

فوبیای زایمان طبیعی مشهد 98

1676 بازدید | 17 پست

17سالمه و وحشت از زایمان طبیعی دارم3هفته دیگه زایمان میکنم ..با بیمارستان خصوصی و هزینه زیر میزی ..مشکلی ندارم میشه راهنمایی کنید

شیبانی سزارین انجام میده برم شرایط ام رو بگم؟

شنیدم دکتر بزرگی تو بیمارستان سینا هستن.4شنبه میخوام برم پیشش میشه راهنمایی کنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی 3 هفته دیگه زایمان میکنی هنوز دکتر زنان وبیمارستان واینکه طبیعی هستی یا سزارینو نمیدونی؟؟

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

عزيزم يك دكتر خوب بيدا كن و سزارين كن دور طبيعى خط بكش نريزيد سرم مشورت خواست تجربه خودم كفتم طبيعى درد شديد و طولاني زايمان داره تغيير شكل وازن داره شلى عضلات كف لكن داره و ........

تحت نظر کدوم دکترین الان؟ 

خزایی .گفته سزارین نمیشکنه پیش یک دکتر دیگه رفتم گفته 2تا نامه از روانپزشک..موندم چند جلسه باید برم؟برم بگیرم حله قبول ام میکنن؟کسی تجربه ای داره ممنون

خزایی .گفته سزارین نمیشکنه پیش یک دکتر دیگه رفتم گفته 2تا نامه از روانپزشک..موندم چند جلسه باید برم؟ ...

منم خزایی بودم چقدر این بشر مظلوم حرف نمیزنه اگ سوالی میکردی جوابت میداد

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
شما هم پیش زهره خزایی می رفتی ؟..سزارین انجام میده؟یا پیش سمانه خزایی فدافن می رفتی؟

زهره خزاییی نه طبیعی بودم 

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

یک جایی خوب واسه لیزر میخام تو‌مشهد کسی سراغ نداره

یعنی دکتر خوبی بوده ؟یا بد؟

خوبه دستش سبک ولی زیاد ازت سوال نمیکرد مظلوم بود