2789
عنوان

دوست فاسد

343 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من یه دوستی دارم که جدیدا فهمیدم به شوهرش خیانت میکنه ولی خودش نمیدونه من می دونم ورفت و امد خانوادگی داریم نمیخام تو زندگیم باشه چجوری دکش کنم مثل یه کنه چسبیده بهم یه راه حل منطقی بگید ممنون 

من یک دوست این جوری داشتم که تازه با دوست شوهرم ریخت بود رو هم  به خاطر پول خیلی قشنگ گفتم خودت که میدونی من از این ادم هابدم میاد پس فکر کن من ندیدی والان چند سال از هم خبر نداریم

اکانت واگذار شده اسمم مانا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای خیلی سخته 😖😖😖 یه دعوایی چیزی راه بنداز

حتی اگر شوهر ش هم بد باشه حق خیانت نداره من پیامکهاش وناخواسته دیدم که با صاحبخونش دل و قلوه میده حتی حرفای بد هم بود 

تو رفتار باهاش به مرور سردتر شو اینجوری خودش ازت دور میشه مثلا اگر هفته ای یه بار میدیدیش الان بشه ده روز یه بار کم کم فاصله بیشتر شه وقتی میاد خونت سردتر از قبل باهاش برخورد کن اینجوری خودش میره

من باشم رک بهش میگم که فهمیدم خیانت میکنی ازت زده شدم..من ی همکارداشتم خیانت میکرد اونم بادوتابچه..خودشم باهمکاردیگه مون😣از دورهمی ها حذفش کردیم..عکسامونم میذاشتیم اینستا میدید..یبارگفت چرا به من نمیگین؟گفتم دیگه ماباهم حرف مشترکی نداریم..خودش گرفت دیگه رفت..الان فقط سلام میدیم بهم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

اگر واقعا دوست هستید به جای دَک کردن یا به قول خودمون پیچوندن 

خیلی صریح باهاش حرف بزنید و بگید که کاری که میکنه از نظر شما درست نیست و تا وقتی میخواد به این کار ادامه بده نمی خواهید ببینیدش 

صداقت دو تا حسن داره،اول اینکه شاید تحت تاثیر قرار بگیره و دست از خیانت برداره

و دوم اینکه بهش این پیام رو میدید که دیگران هم مثل من به زودی متوجه میشن و شرایط بدی پیش خواهد آمد 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

جواب زنگ منگشو نده سرد باش بیخیال میشه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
تو رفتار باهاش به مرور سردتر شو اینجوری خودش ازت دور میشه مثلا اگر هفته ای یه بار میدیدیش الان بشه د ...

آخه باهاش عید رفتیم سفرهمش باگوشی باهاش حرف میزد 

دوری کن ول نا محسوس وهشیار باش چون تو اینشرایط این جور زنها برای تلافی میان شوهرتو از دستت در میارن من دیدم یک مورد دو مورد هم نبوده این بازی یه قاعده ای داره اینجور زنها قاعده این بازی رو بلدن