2821
2789
عنوان

عروسیمه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 22 پست

من تو ارایشگاه بودم شوهرخواهرم رفت واسم دسته گل خرید و اورد

سفارشم نداده بودم از قبل😂😂😂

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

منم خیلی استرس داشتم فکر کن یه شب قبل عروسی لباسمو آوردن دیدم سر تا پا ایراده جمعه هم بود همه جا تعطیل انید گریه کردم که چشام کاسه خون بود با مامانم افتادیم دونه به دونه مزونارو میگشتیم هیچکدوم خیاط نداشتن داشتم دیوونه میشدم آخر یکیشون تا منو دید گفت گریه نکن یساعت دیگه بیا لباس سالمو بدون ایرادتو تحویل بگیر..شب عروسیم خییییلی خوش گذشت.نگران هیچی نباش استرسا همش الکیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خیلی استرس داشتم فکر کن یه شب قبل عروسی لباسمو آوردن دیدم سر تا پا ایراده جمعه هم بود همه جا تعط ...

خوشبخت باشی

به منم کاش خوش بگذره

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵

منم از استرس شبش نخوابیده بودم

یک روز مونده هم که عروس خانم داشت میوه میشست  همه ریلکس میکنن اینم از من که کلی میوه شستم

صبح که بلند شدم برم آرایشگاه

دیدم یه چشمم باد کرده

داشتم سکته میکردم

شوهرمم خواب مونده بود، زنگ زدم پس کجایی دیدم خوابه

اونقدر حرص خوردم

ولی آخرشم از تمام عروسهای آرایشگاه من خوشگلتر شدم و کلی خوش گذشت تالار

راستی چشمم خوب شد  

اولا مبارک باشه وخوشبخت بشید دوما خودتو بزن به بی خیالی تاراحت بگذره وگرنه خازرات بدی برات میمونه سوما کارای عقب افتاده روبده برات انجام بدند اگرنیازنیست خودت باشی و شادباش وانرژی مثبت بده به خودت وهمسرت واطرافیانت یه شبه اونم میگذره یه عمرزندگیت مهمه برای اون خودت رواماده کن به حرف خاله زنک های فامیل درمورد لباسزوجشن وارایش و جهیزیه هم اصلا اهمیت نده که نابود میشی ازغصه حساس نباش دنیامهم نیست که مهمش بگیری بخودت برس وتقویت کن صدقه هم بده و اعمال شب زفاف رو هم حتماانجام بده باهمسرت برای منم دعاکن اون شب زندگیم بایه پسرنه ساله داغونه منم برات بهترین ها روآرزومندم موفق باشی عروس خانم

2790
2823
2791
2779
2792