آتیس123 مدیر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2254 عنوان تولد مادرشوهر | مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 88 پست سلام بچه هاچند روز دیگه تولد مادرشوهرمه و من میخوام براش جشن بگیرم و خواهراش رو هم دعوت کنم.روی هم 15 نفری میشن.از طرفی یه کم تنبل تشریف دارم .میخوام چند نوع غذای سبک بزارم.چیکار کنم هم راحت باشه و هم میز شام کامل و شیک باشه عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت 1398/01/27 | 07:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتیس123 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2254 بچه ها.کسایی که میگن این کار رو نکنم.اتفاقا به مادرم هم بگم همینو میگه.مادرشوهر من خیلی بهم بدی کرده.عروسیم رو کامل خراب کرد.کاری کرد شوهرم تو عقد ازم متنفر بشه و خیلی چیزهای دیگهولی من خواستم مثل اون نباشم عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
ماریا10 عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2575 کشک بادمجون یا میرزا قاسمی هم اگر ازقبل بادمجونشو کباب کنی عالیه سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄
goleagha عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6770 بچه ها.کسایی که میگن این کار رو نکنم.اتفاقا به مادرم هم بگم همینو میگه. مادرشوهر من خیلی بهم بدی کر ... متاسفم برات اگه اینجوریه و باز میخوای اینکارو کنیخلایق هرچه لایق البته شرمنده
کــــتی_پـــری عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 860 جووووون ای ناااملد🤪 رفتم لقمه نون وپنیر اوردم دارم میخورم به معده م میگم جوجه س😁 عزیززززکم 😂😂😂😂 خودم دارم از گرسنگی میمیرم
آتیس123 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2254 وا چیکار دارید شاید مادرشوهرش خوبه که تصمیم داره شام بپزه دستت درد نکنه والا مادر شوهر منم خوب بود ا ... اتفاقا مادرشوهرم اصلا خوب نیست😆پیشنهاتون برای کشک بادمجون خوب بود.میخوام بقیه چیزا هم همینجوری باشهچون خونم کوچیکه.جا نیست.یعنی هر کی بشقابش رو برداره بشینه رو مبل عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
راد۳ عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 6787 بچه ها.کسایی که میگن این کار رو نکنم.اتفاقا به مادرم هم بگم همینو میگه. مادرشوهر من خیلی بهم بدی کر ... کار بسیار خوبی میکنی عزیزم خودم شخصا ایستاده برات کف میزنم😎اما الان بگم هفته بعد ماه بعد سال بعد ببینم تاپیک مادرشوهری زدی و اینا میام اونور سیاه وکبودت میکنمباااتچکر😁
ماریا10 عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2575 بچه ها.کسایی که میگن این کار رو نکنم.اتفاقا به مادرم هم بگم همینو میگه. مادرشوهر من خیلی بهم بدی کر ... آفرین هرکس با عقاید یا رفتارش شخصیت خودشو نشون میدهالبته واقعا نمیتونم بگم درکتون میکنم چون واقعا مادشوهرمو دوستدارم و ممنون باعث شدید ی ایده خوب بگیرم سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄
راد۳ عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 6787 اتفاقا مادرشوهرم اصلا خوب نیست😆 پیشنهاتون برای کشک بادمجون خوب بود. میخوام بقیه چیزا هم همینجوری ... خونه خودتم میخوای بگیری؟اینو دیگه کوتاه بیاببر خونه خودش😁
آتیس123 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2254 متاسفم برات اگه اینجوریه و باز میخوای اینکارو کنی خلایق هرچه لایق البته شرمنده زود قضاوت نکنید.من پدرم دو سه هفته مریضه.شوهرم پا به پام تو بیمارستان موند.همه کاری کرد.میخوام به خاطر شوهرم این کارو بکنم عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
آتیس123 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2254 خونه خودتم میخوای بگیری؟اینو دیگه کوتاه بیا ببر خونه خودش😁 خونه خودش خیلی کوچیکه.خودشم وحشتناک تنبله.این کارو بکنم ناراحت میشه جای اینکه خوشحال بشه عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
parisajon12 عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 12937 من و جاریم هم پارسال برای مادرشوهرم تولد گرفتیم چیز عجیبی نیست کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
آتیس123 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2254 آفرین هرکس با عقاید یا رفتارش شخصیت خودشو نشون میده البته واقعا نمیتونم بگم درکتون میکنم چون واقعا ... 😍😍منم ازش بدم نمیاد.دلم براش میسوزه خیلی تنهاست عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
راد۳ عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 6787 خونه خودش خیلی کوچیکه.خودشم وحشتناک تنبله. این کارو بکنم ناراحت میشه جای اینکه خوشحال بشه خوبه که یکم ناراحتی چاشنی کنی😝زیادی خوشحالی براش خوب نیسبد# جنس نباشیم😁
آتیس123 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2254 کار بسیار خوبی میکنی عزیزم خودم شخصا ایستاده برات کف میزنم😎 اما الان بگم هفته بعد ماه بعد سا ... بعید نیست تاپیک بزنم.مادرشوهر من خیلی جریانات داره.یه مدت رفته بود خارج میگفت میخوام همینجا بمونم.به شوهرم میگفت هر چقدر تونستی پول بفرست😂😂 عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
ماریا10 عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2575 😍😍 منم ازش بدم نمیاد.دلم براش میسوزه خیلی تنهاست ن من دوستش دارم ن اینکه بدم نیادمادرشوهرم واقعا دوستداشتنیه حس میکنم دوتامادردارم واین شرایطو برای همه بخصوص عروسهای اینده آرزو میکنم سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄