2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 74 پست

نه زشت نیست 

کار که عار نیست 

اتفاقا خوبه خیلی چیزا رایگانه 

و لزومی نداره به همه بگید کجا هست شوهرت یا سرایدار شده 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
نه.چرا زشت باشه؟ بقول دوستان چندسال بمون حسابی پول جمع کن.

عه پس قبول میکنم 

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اخه جوونیم به نظرت زشت نیس

دوستم شوهرش خونه داشت لوله کشی میکرد

مامانش به زور و التماس براش سرایداری مدرسه کار گرفت

الان رفتن تو مدرسه زندگی میکنن خونه شونم دادن مستاجر

،از خداشون بود شغل ثابت

خدایا شکرت هزاربار
برم یعنی

بنظرم خوبه با اسم شغل چکار دارین؟اسیر کلمات نشو.و اینکه خونه رایگان میدن با تمام امتیازهای کنتور خیلی خوبه.چرا نری به قول دوستمون یه ساندویچی فلافلی چیزی هم داخل بوفه مدرسه راه بندازین حتما خیلی از زندگی میفتین جلو پول خوبی جمع میکنین.

نه زشت نیست  کار که عار نیست  اتفاقا خوبه خیلی چیزا رایگانه  و لزومی نداره به همه ...

احه خونه تو مدرسس

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
بنظرم خوبه با اسم شغل چکار دارین؟اسیر کلمات نشو.و اینکه خونه رایگان میدن با تمام امتیازهای کنتور خیل ...

خداکنه خسته شدم ازبس دنبال کار گشتیم

به امید خدا .. چون من یادمه ی همسایه داشتیم اونجا نبودن اما تو مدرسه پسرونه فلافل میفروختن هرووز کلی ...

باشه عزیزم

خیلی خوبه اگه بوفه مدرسه رو هم بتونه بگیره درآمدش خوب میشه 👌

میدن بهش 

چه خوب که قبول میکنن همسرمن معلمه کلی دوندگی کرددتاداداششوبردواسه سرایداری خیلی هم خوب شدبراشون شبانه روزی بود سه وعده غذا رایگان قبضارایگان خونه رایگان حقوق میدادن بوفه هم خوراکی وفلافل میفروخت عدسی ماشین پرایددست دوگرفت اژانس هم شدواسه دخترای مدرسه ومعلماشون سرویس رفت وبرگشت یه زمین خرید الان شده خداتومن 

ايده فلافلى خيلى خوبه بچه ها ساندويچ زياد ميخرن 

نمیدونم

دایی همسر منم ۳۰ سالشه دخترش کلاس دوم

اینجور که همسرم میگه شرایطش خوب نبوده الان رفته تو یه مدرسه سرایداری دو سه ساله بوفه هم گرفته وضعش خیلی خوب شده ماشالا ماشین و زمینم خریده

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
احه خونه تو مدرسس

چه ایرادی داره خیلی هم خوبه 

اگه بساط کار هم راه بندازین 

خونه و کارتون با همه نمیخواد برا فروش جای دیگه برید 

به قول دوستمون فلافل بزن الویه درست کن بفروش هم به معلما هم به دانش اموزا 

طرف های یه بار مصرف کوچیک الویه درست کنید به معلما بفروشید کسب درامده خودته و اینکه شوهرتم اونجا کار میکنه

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "