2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 74 پست

بیاببین سرایدارای اینجا بیست ساله جمع کردن پول خونه هایی ساختن عین کااااخ دادن اجاره ورهن ماهاکه شوهرمون معلمه پولمونوخرج اجاره وقبض اب وبرق کردیم ماهی فلانقدرم دادیم بابت خریدگوشت وروغنو... اوناهمش،شده پس انداز شغل دومشونم بوفه مافوقش یه خونه داریم ویه ماشین

بیاببین سرایدارای اینجا بیست ساله جمع کردن پول خونه هایی ساختن عین کااااخ دادن اجاره ورهن ماهاکه شوه ...

یعنی دلم نگیره 😔

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خوبه

من خودم معلمم سرایدار مدرسمون بخدا انقدر زرنگه

خانومش رب میپزه سبزی قورمه درست میکنه عرقیجات درمیاره همه رو میاره به نعلما میفروشه حالا به جز بوفه که دستشه با سیب زمینی و سمبوسه اینا کلی سود میکنع

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
بنظرم خوبه من خودم معلمم سرایدار مدرسمون بخدا انقدر زرنگه خانومش رب میپزه سبزی قورمه درست میکنه عر ...

چند سالشه اون خانوم من تازه امسال میشه ۲۰ سالم

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
خونتون اگرتهرانه خودتون بدین اجاره .چراپدرشوهرت ؟

چون به نام اونه

یعنی دلم نگیره 😔

والاشوهرمن درس خونده مدرکش فوق لیسانس الهیاته درامدش ازداداشش کمتره هزارتاشغل دراومده براش تومدرسه بوفه خوراکی عدسی ساندویج سرویس مدارس وسطاشم مغازه اجاره کرده حلیم میپزه وقت ترشی ومربا وشیره انگورم که خدامیدونه چقدرمیفروشه 

شوهرم عین شاهزاده صبح میره سرکاروظهرتمومه البته به جزامسال که سرپرسته مجبوره شنبه بره جارشنبه بیاد درامدش یک سوم اونه هرچی میگم حقوقت کفاف زندگی نمیده بروکارکن میگه درس خوندم ک کارنکنم

والاشوهرمن درس خونده مدرکش فوق لیسانس الهیاته درامدش ازداداشش کمتره هزارتاشغل دراومده براش تومدرسه ب ...

میفهمم مجبورم‌ برم با این وضع نمیشه

۴۰ تا ۴۵ کلی گفتم عزیزم منظورم به شما نبود

میدونم میگم‌اینکارارو من بلدنیستم که

گفتم که کلی گفتم منظورم به شما نبود زندایی همسرمم از این کارا نمیکنه

ایشونم تو مدرسس راضیه

ایشونم تو مدرسس راضیه

دایی همسر منم ۳۰ سالشه دخترش کلاس دوماینجور که همسرم میگه شرایطش خوب نبوده الان رفته تو یه مدرسه سرایداری دو سه ساله بوفه هم گرفته وضعش خیلی خوب شده ماشالا ماشین و زمینم خریده

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
دایی همسر منم ۳۰ سالشه دخترش کلاس دوماینجور که همسرم میگه شرایطش خوب نبوده الان رفته تو یه مدرسه سرا ...

اها خداروشکر منم برم پس یکم پشتنو ببندم بیام بیرون خوبه