رحا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18760 عنوان شوره ی مژه 5545 بازدید | 34 پست بچه ها کسی اینجا شوره ی مژه داشته که درمانم شده باشه ؟ 🏃🏻♀️ 1398/01/27 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ati74 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 من شوره ابرو گاهی میگیرم کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
پرستارموفق۷۴ عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 493 هرروز با شامپو بچه فیروز یا شامپو چشم ایروسل بشور زیاد حساس نباش بیشتر میشه
سلین_ عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1171 من داداشم داشت دکتر گفت فقط هر روز صبح با شامپو بچه بشوره الان خوب شده خدایاشکر
رحا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18760 هرروز با شامپو بچه فیروز یا شامپو چشم ایروسل بشور زیاد حساس نباش بیشتر میشه من تازه امشب فهمیدم چیه 😢 همین جند دقیقه پیش فکرکردم الودگیه رفتم کلی با صابون شستم شون الان تو اینترنت نگاه کردم دیدم بیماریه 😢 یعنی میره ؟ شما داشتید ؟ 🏃🏻♀️
نتورکرپنبه_ریز عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 298 چشماتو با شامپو بچه بشور هر رزو اینکارو انحام بده 👩💼مربی کسب وکار و درامد زایی پاره وقت 👈 مشاوره پوست و مو رایگان// 🔵🔴دارای نمایندگی محصولات ارایشی بهداشتی لدورا و هلث نوشن برگزاری دوره های اموزشی مشاور پوست ومو وفروش بصورت رایگان واعطای کد نمایندگی
رحا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18760 من داداشم داشت دکتر گفت فقط هر روز صبح با شامپو بچه بشوره الان خوب شده خدایاشکر واقعا خوب شده ؟ من مژه هام خیلی قشنگن میترسم بریزن 😢 البته یه چند وقتیه کم تر شدن ، فکرکنم دارم گل مژه هم میگیرم 😔 🏃🏻♀️
رحا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18760 چشماتو با شامپو بچه بشور هر رزو اینکارو انحام بده شما داشتید ؟ خوب میشه واقعا ؟ 🏃🏻♀️
سلین_ عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1171 واقعا خوب شده ؟ من مژه هام خیلی قشنگن میترسم بریزن 😢 البته یه چند وقتیه کم تر شدن ، فکرکنم دارم گل ... اون که خوب شد میخوای شما هم اول با دکتر مشورت کن
رحا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18760 من شوره ابرو گاهی میگیرم وسط این دل نگرانی بزرگم امضاتو خوندم خندم رفت ☺😔 🏃🏻♀️
رحا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18760 اون که خوب شد میخوای شما هم اول با دکتر مشورت کن چشم ، مرسی سلین جان 😘 🏃🏻♀️
نتورکرپنبه_ریز عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 298 شما داشتید ؟ خوب میشه واقعا ؟ یکی از افرادی که بهش مشاوره دادم این مشکلو داشت خوب شدشوره مژه بدلیل چربی ای هست که بین مژه ایجاد میشهو باید چشم با شوینده ی مناسب که اصولا شامپو بچه هست شسته بشه 👩💼مربی کسب وکار و درامد زایی پاره وقت 👈 مشاوره پوست و مو رایگان// 🔵🔴دارای نمایندگی محصولات ارایشی بهداشتی لدورا و هلث نوشن برگزاری دوره های اموزشی مشاور پوست ومو وفروش بصورت رایگان واعطای کد نمایندگی
رحا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18760 یکی از افرادی که بهش مشاوره دادم این مشکلو داشت خوب شد شوره مژه بدلیل چربی ای هست که بی ... مرسی بعد که اگه خدا خواست و خوب شد باید چیکار کنم که دوباره نگیرم ؟ معمولا تو چه مدت زمانب خوب میشه ؟ 🏃🏻♀️
نتورکرپنبه_ریز عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 298 مرسی بعد که اگه خدا خواست و خوب شد باید چیکار کنم که دوباره نگیرم ؟ معمولا تو چه مدت زمانب خوب میشه ... انشاالله خوب میشیدسعی کنید تا یه مدت با شامپو بچه صورتتون رو شستشو بدینبعد با یه لیوان اب تصفیه کل صورتتون رو بشویید چون اب لوله غیر تصفیه هست وبرای پوستایی که مشکل دارن مستعد میکروب وباکتری هست. 👩💼مربی کسب وکار و درامد زایی پاره وقت 👈 مشاوره پوست و مو رایگان// 🔵🔴دارای نمایندگی محصولات ارایشی بهداشتی لدورا و هلث نوشن برگزاری دوره های اموزشی مشاور پوست ومو وفروش بصورت رایگان واعطای کد نمایندگی
رحا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18760 انشاالله خوب میشید سعی کنید تا یه مدت با شامپو بچه صورتتون رو شستشو بدین بعد با یه لیوان اب تصفیه ... ممنونم انشالله همیشه موفق باشید 🌹 🏃🏻♀️