2777
2789

من شوره ابرو گاهی میگیرم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرروز با شامپو بچه فیروز یا شامپو چشم ایروسل بشور  زیاد حساس نباش بیشتر میشه

من تازه امشب فهمیدم چیه 😢 همین جند دقیقه پیش فکرکردم الودگیه رفتم کلی با صابون شستم شون الان تو اینترنت نگاه کردم دیدم بیماریه 😢 یعنی میره ؟ شما داشتید ؟

🏃🏻‍♀️

چشماتو با شامپو بچه بشور هر رزو اینکارو انحام بده

👩‍💼مربی کسب وکار و درامد زایی پاره وقت    👈 مشاوره پوست و مو رایگان//       🔵🔴دارای نمایندگی محصولات ارایشی بهداشتی لدورا و هلث نوشن                 برگزاری دوره های اموزشی مشاور پوست ومو وفروش بصورت رایگان واعطای کد نمایندگی 
من داداشم داشت دکتر گفت فقط هر روز صبح با شامپو بچه بشوره  الان خوب شده خدایاشکر

واقعا خوب شده ؟ من مژه هام خیلی قشنگن میترسم بریزن 😢 البته یه چند وقتیه کم تر شدن ، فکرکنم دارم گل مژه هم میگیرم 😔

🏃🏻‍♀️

شما داشتید ؟ خوب میشه واقعا ؟

یکی از افرادی که بهش مشاوره دادم  این مشکلو داشت خوب شد

شوره مژه بدلیل چربی ای هست که  بین مژه ایجاد میشه

و باید چشم با شوینده ی مناسب که اصولا شامپو بچه هست شسته بشه

👩‍💼مربی کسب وکار و درامد زایی پاره وقت    👈 مشاوره پوست و مو رایگان//       🔵🔴دارای نمایندگی محصولات ارایشی بهداشتی لدورا و هلث نوشن                 برگزاری دوره های اموزشی مشاور پوست ومو وفروش بصورت رایگان واعطای کد نمایندگی 
یکی از افرادی که بهش مشاوره دادم  این مشکلو داشت خوب شد شوره مژه بدلیل چربی ای هست که  بی ...

مرسی بعد که اگه خدا خواست و خوب شد باید چیکار کنم که دوباره نگیرم ؟ معمولا تو چه مدت زمانب خوب میشه ؟

🏃🏻‍♀️

مرسی بعد که اگه خدا خواست و خوب شد باید چیکار کنم که دوباره نگیرم ؟ معمولا تو چه مدت زمانب خوب میشه ...

انشاالله خوب میشید

سعی کنید تا یه مدت با شامپو بچه صورتتون رو شستشو بدین

بعد با یه لیوان اب تصفیه کل صورتتون رو بشویید چون اب لوله غیر تصفیه هست وبرای پوستایی که مشکل دارن مستعد میکروب وباکتری هست.