2777
2789
عنوان

حال روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 51 پست
استارتر منم جدایی رو نمیخواستم با وجود اذیتها با دلبستگی جدا شدم پیر شدم اما بعد از یه سال بهتر میشی ...

نمیدونم فکرشم دیوانم میکنه

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب يكم بيشتر توضيح بده چند سالگي ازدواج كردي؟! الان چند سالته؟! همو زوست داشتيز

تو تاپیکام کاملش هست عزیزم

یکماه قبل سالگرد عقدمون قطع کامل رابطه

اول اون عاشقم شد دوسال یکطرفه 

بعد من

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....
حق داری دلتنگش باشی اتفاقا گاهی اوقات که دلت میگیره بشین چیزهایی که ازش یادگاری داری نگاه کن به خاطر ...

۶ ماهه شب و روز زار میزنم

هرررر روز شبی نیست بگم گریه نکردم

چه جالب بود حرفات.. چجوری اینجور مطالبو میتونم بدست بیارم

مرسي عزيزم

متاسفانه ادمايي نيستن ك هميشگي از اين حرفا بزنن ولي اينا بيشترشون مال پادكست عليرضا ارينفره ايمش وارونگي نميدونم وارونگي ١ يا ٢

ولي خب مظالب عاشقانه اشم قشنگه

ولي خب تو خودت بايد برا خودت اينا رو پروش بدي و بسازي

مثلا من دونفري ام 

همه جا رو دوست دارم دونفري برم هركاري رو دوتايي كنم و حريمم هميشه دوتايي

چون از نظرم همه چيز در اين جهان زوجه و شما حتي اگه ٣ خواهر باشي بازم دوتايي معمولا حرف ميزنيد و...

قضاوت فقط کار خداست...
با همسرت همه جا دوتایی میری؟

اره معمولا ولي 

كلا از مهموني كه خوشم مياد ولي اخر شب بايد با شوهرم ديگه تنها باشم دوست نداريم كسي وارد حريممون بشه حتي مسافرت ها كه زن و مرد جدا ميكنن من خيلي اذيت ميشم يا مثلا فقط يك دوست صميمي دارم

قضاوت فقط کار خداست...
اره معمولا ولي  كلا از مهموني كه خوشم مياد ولي اخر شب بايد با شوهرم ديگه تنها باشم دوست نداريم ...

چه جالب.. حالا من برعکسم جمع رو دوسدارم.. همسرم برعکس منه.. همین مساله تو زندگیمون ادیتمون کرده.. من حال و هوای جمعیت دارم .. دوسدارم یااون شبیه من بشه یا من شبیه اون..

چه جالب.. حالا من برعکسم جمع رو دوسدارم.. همسرم برعکس منه.. همین مساله تو زندگیمون ادیتمون کرده.. من ...

خب من براي بودن با همسرم خيلي اذيت شدم خيلي مخالفت خيلي سن كم و هنجار شكني و دوري كه هنوزم دارم 

مثلا من تو ٤ سال دوستي شايد ٥ ماه يا ٦ ماه يكبار ميديدمش خيلي اذيت شدم 

واسه همين ديگه الان نميتونم زياد دوريش تحمل كنم 😂

ولي خب به نظرم خلوتتون ب جنع نفروش بد نيست ادم سالي يكبار اكيپ زنونه باشن مثلا مادربزرگ منم سالي يكي دوبار همه زنا جمع ميشن تا صبح ميخنديم 

بد نيست از اينا ولي خلوت دونفره فرق داره تو كنار كسي هستي ك دوسش داري 

من حتي از نگاه كردن بهشم لذت ميبرم 

منم عاشق مهموني ام واقعا خيلي دوست دارم ولي بازم تو مهموني بايد پيش شوهرم بشينم و دستش بگيرم ههه

يكم لوسم ب قول خودش

قضاوت فقط کار خداست...
من دوسدادم باهمسرم باشم ولی جمعم باشه گاهی.. یکم تواین قضیه باهم فرق داریم..

اره خب جمع خيلييي خوبه ولي شبا رو هميشه باهم باشيد بيشتر اوقات

ولي تو جمع خب به هرحال شرايط خودشو دارع

همشو با مهربني و سياست ميشه حل كرد

قضاوت فقط کار خداست...
اره خب جمع خيلييي خوبه ولي شبا رو هميشه باهم باشيد بيشتر اوقات ولي تو جمع خب به هرحال شرايط خودشو د ...

الان من بیشتر مطابق اون رفتار میکنم .. بهر حال مردا کمتر یادیرتر عوض میشن یا تغییر میکنن.. همیشه باهمیم عزیزم. زندگیم اروم شده ولی منم دنبال راهیم به درونیاتمم اهمیت بدم..

الان من بیشتر مطابق اون رفتار میکنم .. بهر حال مردا کمتر یادیرتر عوض میشن یا تغییر میکنن.. همیشه باه ...

خيلي خوبه عزيزم 

هنو معمولا حال ادمارو خوب ميكنه مثل گلدوزي يزي

قضاوت فقط کار خداست...