2777
2789
عنوان

حال روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 51 پست
منم افتضاحم عزیزم باید اول ببنین ریشش از کجاست روانشناسم‌دقیقا همین کارو میکنه

طلاق

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....
عزیزم واسه بی انگیزگی چی خوبه؟

من واقعا روانشناس نيستم شوخي كردم ولي يك پيج انگيزشي دارم و سعي ميكنم خال ادمارو خوب كنم

خب چي باعث ميشه يك ادم بي انگيزه بشه؟!اينكه هرروز صبح بيدار ميشي و ميبيني سالمي كافي نيست؟!

انگيزه هارو ادما خودشون ميسازن اول هدفات بشناس روياهات دنبال كن  

من يك شعار دارم ك ميگه من از اين ميترسم كه يكروز يك دستي بياد يقمو بگيره بگه تو وجود داشتي؟! اگه وحود داشتي چرا هيچكس تورو نديد چرا انقدر غرق بودي تو روزمرگي مسخره

حالا كه نيستي كجاي دنيا برخورده؟!

ما توي يك قبوستون زندگي ميكنيم كه همه مرده ان 

اينكه وسط مرده ها يكيشون هرازگاهي بهت لبخند برنه غنيمته

ما بايد اون زنده باشيم كه قراره همه رو بيدار كنه

مثل يك نفس كه وقتي داري غرق ميشي نجاتت ميده با اينكه درد داره

تو بايد بدوني با ارزش ترين در اين دنيايي 

تو قبرستون ما هركسي خط دماغش ميكيره ميره پارك سينما خونه رو تميز ميكنه و ...

قراره بيدار شيم و ببينيم همه زنده ان همه نفس ميكشن و اون جنازه رو اب فقط خود منم

اميدوارم حرفامو بفهمي و اينارو يكم خلاصه كردمبيشتر از عليرضا ارينفر

قضاوت فقط کار خداست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرش خیلی اذیتم کرد منم همش با همسرم بحثم‌میشد اونم‌ولم کرد رفت پیش مادرش 😭😭

وقتی همسرت انتخاب کرده و شما هم جدایی رو انتخاب کردی باید به خودت کمک کنی تا حالت خوب بشه اگر قرار باشه با این حال بد ادامه بدی خب تو زندگی با همسرت هم که دقیقا همینو داشتی 

فلسفه جدایی اینه که دل بکنی و به خودت کمک کنی نه اینکه خودت رو آزار بدی 

اگه یه روزی خواستی بین من و یه نفر دیگه یکی رو انتخاب کنی هیچوقت منو انتخاب نکن 🤞
دارم جدا میشم خیلییییییی دوسش دارم خیلی وحشتناک حال روحیم بده ۶ ماه گذشته بهتر نشدم بدترم هستم شد ...

چي شد كه به جدايي رسيد؟!

پايه خراب بوده ديگه از اول لابد كه داره ميريزه 

خب ميتونيم پايه رو از نو بسازيم 

اونم هنوز دوست داره؟

قضاوت فقط کار خداست...
طلاق

باید بدونی چرا طلاق باعث شده حالت بد بشه؟تنهاییش ؟رها شدن از وابستگی دلتنگی همه ی دغدغه ها و افکارتو بررسی کنی بعضیاشون اصلا حتی ارزش فکرم ندارند یا شاید الکی باشن اما شما رو ازار میدن  اینو بدترین زخم هت هم درمان میشن این خاصیت انسانه شما باید به خودت زمان بدی تا شخصیت قبلیتو پیدا کنی و دوباره خودت باشی

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
وقتی همسرت انتخاب کرده و شما هم جدایی رو انتخاب کردی باید به خودت کمک کنی تا حالت خوب بشه اگر قرار ب ...

من نخاستم‌اون بی مقدمه یهو رفت 

تا هفته قبلش میگفت بدون تو میمیرم

یهو ...:((

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....
كجا دوست داري درد و دل كن حرف بزن بخدا روانشناس ها هم فقط گوش ميدن

خانمی بی زحمت به اخرین تاپیکم میای نطرتو بدی 😊ممنون میشم 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
باید بدونی چرا طلاق باعث شده حالت بد بشه؟تنهاییش ؟رها شدن از وابستگی دلتنگی همه ی دغدغه ها و افکارتو ...

دلم تنگشه

دلم برای رویاهام ارزوهام اینده ایی ک کنارش میدیدم کبابه

نه اون ها متد درمانی هم دارند  بندگان خدا بی خود که این همه درس نخوندند

اين حرفارو ميزنم تا خالش از اين جو در بيارم يكم بخنده و بتونه خالي كنه خودشو

قضاوت فقط کار خداست...
چي شد كه به جدايي رسيد؟! پايه خراب بوده ديگه از اول لابد كه داره ميريزه  خب ميتونيم پايه رو ا ...

نمیشه اشتی کرد 

فقط میدونم دارم دیوانع میشم

استارتر منم جدایی رو نمیخواستم با وجود اذیتها با دلبستگی جدا شدم پیر شدم اما بعد از یه سال بهتر میشی و کم کم باید فراموش کنی 😊 حتما 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
دلم تنگشه دلم برای رویاهام ارزوهام اینده ایی ک کنارش میدیدم کبابه

حق داری دلتنگش باشی اتفاقا گاهی اوقات که دلت میگیره بشین چیزهایی که ازش یادگاری داری نگاه کن به خاطرات خوبتون فکر کن حتی اگر بغضت گرفت گریه کردی گریه کن تو باید این مراحلو طی بکنی اصلا نترس!اما در کنارش به زندگیت ادامه بده خودتو محک بزن خیلی از ادم های موفق بعد از یه شکست عاطفی به این موفقیت رسیدند .شاید خوب بود با هم به رویاهاتون میرسیدین اما رویای تو‌هنوز ادامه داره!خودت بال پرواز خودت باش  چه اشکالی داره تو تا انتها هم میتونی عاشقش باشی حتی اگر کنارت نباشه ولی از رویا و ارزوهات دست نکش اونوقت ببین چه قدر ادم قوی و خودساخته ای میشی فقط با خودت نجنگ که فراموش کنی بزار این دوران سوگ تموم بشه کامل و دورشو طی بکنه

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇