2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از یه مدتی یعنی چقدر طول میکشه تا هاله بندازه؟

میدونی چون هر دو بار گذاشتم و اولش منفی شد دیگه نگا کردم بعدش بعد یه مدتی که رفتم سراغش دیدم هاله داره 

معمولا نوشته اگه بعد از ده مین باشه دیگه اعتباری نداره و ممکنه مثبت کاذب باشه. ولی اگه علائم دیگه ه ...

ولی من خیلی از افرادو هم دیدم که بعد یکی دو ساعت افناده و باردار بودنا 

علائم بارداری اولم سینه درد شدید بود الان ندارم. ولی دوهفته تاخیر دارم هنوز آز ندادم

این از علائم بارداریه هاااا.

با ۲ هفته تاخیر چطور طاقت آوردی . حتما صبح برو آز بده

نه بابا معلوم نیست که گلم انقد استرس دارم میترسم برم آز بدم 

من سرپسردومم خط دوم یه نقطه خیلی ریز افتاد باردار بودم

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
این از علائم بارداریه هاااا. با ۲ هفته تاخیر چطور طاقت آوردی . حتما صبح برو آز بده

فردا دارم میرم دکتر و آزمایش و همه چی. ممنون عزیزم

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
ولی من خیلی از افرادو هم دیدم که بعد یکی دو ساعت افناده و باردار بودنا 

خب آز بده خیالت راحت بشه. اگه ان شاالله باردار باشی باید تو این هفته های اول حتما مراقب خودت باشی. لازمه که مطمئن بشی عزیزم

این از علائم بارداریه هاااا. با ۲ هفته تاخیر چطور طاقت آوردی . حتما صبح برو آز بده

میترسم آخه 

دلم خیلی نی نی میخواد از اینکه منفی باشه میترسم 

میدونی به بارم اینجوری شدم ۷ روز عقب انداختم انقدددددد امیدوار شدم که نگو ولی منفی بود و درست همون روزی که رفتم دکتر پریود شدم 

[QUOTE=87029069]خب آز بده خیالت راحت بشه. اگه ان شاالله باردار باشی باید تو این هفته های اول حتما مراقب خودت باشی. 

آره واقعا باید همینکارو بکنم صبر میکنم روز هفتم آز بدم تا دقیق بشه 

میترسم آخه  دلم خیلی نی نی میخواد از اینکه منفی باشه میترسم  میدونی به بارم اینجوری شدم ...

استرس خودش بدتره . الان که ۲ هفته گذشته. امیدوار باش به رحمت خدا .

برو آز بده که از خودت مراقبت کنی