2777
2789
عنوان

ترشی شور

245 بازدید | 11 پست

خانما میخام ترشی شور درست کنم

چجوری درست کنم کپک نزنه؟؟

ب روشی میخام هم کپک نزنه هم اینکه بشه طولانی مدت ازش استفاده کنم اخه بچه کوچیک دارم، دارم زیاد درس میکنم

فرشته کوچولو من ۱۰مهر زمینی شد   خداجونم شکرررت

فلفل شور درست کردم

تو یه ظرف شیشه ای خشک فلفل ها رو شستم خشک کردم ریختم تو ظرف سرکه و کمی نمک و کمی فلفل قرمز ریختم تو شیشه درشو با یه کیسه فریزر بعد در خود شیشه محکم بستم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما اب نمی زنیم همش سرکه می زنیم بخوایم بزنیم یک تا 2 لیوان واسه سه لیتر سرکه. سبزیجات رو حتما میپزیم. شکر هم می زنیم. رو درش کیسه فریز میذاریم می بندیم. که هوا نگیره. اگه تو ظرفای جدا بذاری واسه هر دفعه بهتره. مثلا ظرفای 1 لیتری. سبزیجات پخته رو هم میذاریم اب اضافه اش بره اول. 

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
ما اب نمی زنیم همش سرکه می زنیم بخوایم بزنیم یک تا 2 لیوان واسه سه لیتر سرکه. سبزیجات رو حتما میپزیم ...

تا چند وقت سالم میمونه خراب نمیشه؟؟

عزیزم اینجورکه من شنیدم بایدکم درست کردوزودمصرف کرد...ولی برای اینکه کپک نزنه شیشه هاشواستریل کن...ه ...

مرسی عزیز

فلفل شور درست کردم تو یه ظرف شیشه ای خشک فلفل ها رو شستم خشک کردم ریختم تو ظرف سرکه و کمی نمک و کمی ...

ممنون تا چه مدت استفادشون کردی؟؟

تا چند وقت سالم میمونه خراب نمیشه؟؟

اینجوری تا یک سال میمونه . اگه سیر باشه که بیشتر از یه سال میمونه. حتی خیار شور هم درست می کنیم.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
اینجوری تا یک سال میمونه . اگه سیر باشه که بیشتر از یه سال میمونه. حتی خیار شور هم درست می کنیم.

چ هوب ممنونم عزیزم