2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم 

مقعدتون رو قبل دفع روغن زیتون یاهر روغن دیگه ای بزنید

اگر یبوست دارید غذاهای ابدار بخورید مثل سوپ ،قورمه سبزی و...غذا رو خوب بجویید 

صبح ها یک یادولیوان آب گرم بخورید اگر با عسل هم باشه که چه بهتر

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

بهم پیام بدین

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

سلام عزیزم یک سری روش های خانگی و طب سنتی هستش مث گذاشتن عسل روی زخمتون، پماد های آنتی فیشر، نشستن در ظرف آب گرم برای مدت 20 دقیقه در روز و حتما از یبوستتون جلوگیری کنید چون باعث میشه شقاق بدتر بشه

اینها برای مراحل اولیه بیماری هستش ولی اگه زخم خونریزی کنه باید پیش متخصص برین

روش های درمانی زیادی داره من هموروئید داشتم و عمل کردم توضیحات زیاد هستش نمیشه بنویسم 

توی سایت کلینیک زارعی میتونی تمامی روش های درمان شقاق رو ببینی و مشاوره بگیری