هی نشسته فکر کرده زورش گرفته که نمیتونه بگه بلاک کرده
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
اگه این باشه که خیلی خوبه اما اخه چرا بعد یک ماه من که کاریش نداشتم چرا همون یک ماه قبل ک تموم کردیم ...
یعنی اولین قدمو برای فراموشی داره برمیداره
شمارشو پاک کنی بهتره
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
یعنی اولین قدمو برای فراموشی داره برمیداره شمارشو پاک کنی بهتره
منم خیلی فراموشش کردم تا حدودی موفق بودم اما انتظار نداشتم و اینو میدونم که خیلی دوستم داشته و نمی خواسته از دستم بده و لو رفت منم بعد اینکه خوب باهاش دعوا کردم دیگه نه پیام دادم ن هیچ چیز دیگه ای بعد ی ماه اخه
منم خیلی فراموشش کردم تا حدودی موفق بودم اما انتظار نداشتم و اینو میدونم که خیلی دوستم داشته و نمی خ ...
شماره شو پاک کنی بهتره. چون متوجه میشه بچه بازی تموم شده و برات مهم نیست به گذشته فکر کنی
مشخصه چکت میکنه