2777
2789
عنوان

چرا چرا چرا؟

289 بازدید | 36 پست

به نظرتون بعد از یک ماه چرا بلاکم کرده؟در صورتی که من نه پیام دادم بش نه ی پروفایل گزاشتم ک متن باشه و بتونه به خودش بگیره ..هیچیه هیچه.اخه چرا؟

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هی نشسته فکر کرده زورش گرفته که نمیتونه بگه بلاک کرده

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
هی نشسته فکر کرده زورش گرفته که نمیتونه بگه بلاک کرده

اگه این باشه که خیلی خوبه اما اخه چرا بعد یک ماه من که کاریش نداشتم چرا همون یک ماه قبل ک تموم کردیم بلاک نکرد

اگه این باشه که خیلی خوبه اما اخه چرا بعد یک ماه من که کاریش نداشتم چرا همون یک ماه قبل ک تموم کردیم ...

یعنی اولین قدمو برای فراموشی داره برمیداره 

شمارشو پاک کنی بهتره

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
یعنی اولین قدمو برای فراموشی داره برمیداره  شمارشو پاک کنی بهتره

منم خیلی فراموشش کردم تا حدودی موفق بودم اما انتظار نداشتم و اینو میدونم که خیلی دوستم داشته و نمی خواسته از دستم بده و لو رفت منم بعد اینکه خوب باهاش دعوا کردم دیگه نه پیام دادم ن هیچ چیز دیگه ای بعد ی ماه اخه

چون هیچکاری نکردی حرصش دراومده اینجوری هم خودش رو خالی کرده هم درواقع بازخوردی بوده به بی توجهی شما

وااای از این زاویه خیلی خوشحال شدم اگه اینجوری باشه عالیه😍مرسی ک هستی 

منم خیلی فراموشش کردم تا حدودی موفق بودم اما انتظار نداشتم و اینو میدونم که خیلی دوستم داشته و نمی خ ...

شماره شو پاک کنی بهتره. چون متوجه میشه بچه بازی تموم شده و برات مهم نیست به گذشته فکر کنی 

مشخصه چکت میکنه