2821
2789
عنوان

باراری

115 بازدید | 16 پست

سلام بچها من ۴هفتمه تو بارداری معدمم بدجور ترش میکنه بعضی وقتام سر درد میشم سینه هام سنگین شده علاقم نسبت به شیرینی کم شده رژیم پسر داشتم نظرتون چیه جنسیت جی میتونه باشع؟

ببین برو دستور کلم قرمز و انجام بده توو گوگل بزنی دستور عملش میاد. امتحانش و پس داده 

دوستان عزیزم برای همه منتظران نی نی لطفا یه صلوات بفرستین. ممنون 🙍🙆👪👼👼👼

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسمله ایشاالله.میگما چندروز پریودت عقب افتاد که فهمیدی بارداری؟

قربون دهنت خداکنه خیلی سخنی کشیدم تو رژیم خیلی رعایت کردم من روز موعدم بی بی زدم مثبت شد روز بعدش رفتم از بتا ک مثبت بود گلم

قربون دهنت خداکنه خیلی سخنی کشیدم تو رژیم خیلی رعایت کردم من روز موعدم بی بی زدم مثبت شد روز بعدش رف ...

عزیزم سیکلت چند روزه است؟ ؟؟؟

قربون دهنت خداکنه خیلی سخنی کشیدم تو رژیم خیلی رعایت کردم من روز موعدم بی بی زدم مثبت شد روز بعدش رف ...

من روز موعدم فردا هست ولی همیشه 5روز جلو بود یعنی ماه قبل 27شدم این ماه باید22میشدم ولی نشدم امروز صبح هم حالت تهوع داشتم فقط عق خالی میزدم حس میکنم سینه هام بزرگتر شده خیلی هم نگرانم کی بی بی بزنم به نظرت؟البته ماه قبل 3روز عقب افتاد

عزیزم سیکلت چند روزه است؟ ؟؟؟

۳۰روزه بود من پریود نمیشدم اصلا قبلا ۳۰ روزه بودم الان تا پروژسترون نمیزدم نمیشدم تنبلی ام داشتم زیر تظر یه خانم بودم تو لرستان تلفتی خیلی خوب بودن با کمک ایشون بار اول اقدامم گرفت بچم ۹سالشع ولی ماه اول اقدامم گرفت

پسره احتمالا  چون سردرد داری. رژیمت چیا بود؟

من خرما میخوردم موز دونه فلفل سیاه و داروهای اون خانوم که گفت ۹۵درصد جنسیت دلخاهت میشه وقرص پتاسیم کلراید خوردم بیضه خروس خوردم جوش شیرین توی خرما ریختم خوردم  هویح و اب هویج عرق فراسیون عرق بومادران هر روزعسل و زنجبیل و دارچین روزی یه قاشق قرص لتروزل و شب تخمک گذاریم اقدام داشتم

۳۰روزه بود من پریود نمیشدم اصلا قبلا ۳۰ روزه بودم الان تا پروژسترون نمیزدم نمیشدم تنبلی ام داشتم زیر ...

تلفنی دارو میداد؟ ؟یا گیاهی بود؟ ؟؟