2777
2789
عنوان

زردي نوزاد

1849 بازدید | 16 پست

سلام به همگي

دوستان دختر من الان ١٧ روزشه از دو روزگي زردي داشت، زرديش ١٠/٧ بود. دستگاه گرفتيم براش تو خونه اما نميموند زيرش، 

اطرافيان گفتن خنكي بخوري خوب ميشه

با اينكه براي خودم گرمي خوب بود اما يه دونه خرما هم نخوردم و فقط خنكي و ترنجبين و شير خشت و تخم گشنيز و عناب و هندوانه ...... خوردم اما ازمايش داديم رفته بود بالا زرديش شده بود ١٤

دوباره دستگاه كرايه كرديم با هزار زور و بلا ٣ شب زير دستگاه نگهش داشتم بعدش ازمايش داديم دوباره شده بود ١٠/٢ 

اومده بود پايين

دوباره هم يك شب گذاشتيم زير دستگاه كه بره پايينتر اما ديگه ازمايش نداديم

اما هنوز زرده 

چكار كنم زودتر از بدنش بره؟

والا همه کار کردی دیگه

تندتند بهش شیر بده پی پی کنه

خودت غذای آبکی و ملین بخور.

دارو مصرف نکن بذار شکمش تندتند کار کنه

دیگه دکترنبرش بچه رو سوراخ سوراخ کردید که!

خودش خوب میشه نگران نباش.خواهرمن که اصلا نبرد بااینکه زرد بود بچش،سومین بچش بود و با تجربه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اندازه یه دونه عدس شیر خشت بردار .بعد یک چهارم همونو تو اب جوش حل کن .چند قطره بهش بده .زیاد بدی اسهال مبشه .

مثلا با دوقاشق اب حل کن .اندازه چهار تا پنج قطره بهش بده .

در ضمن اگر امکانش هست دوباره ازمایش ببرش تا خیال خودت راحتر بشه .

دکتر به من گفت زردی چند روز اول خیلی حطرناکه .بعد ده روز خطر جدی نداره .

بازم میگم اگر تونستی بازم ببر ازمایش

الهم صل علی محمد و آل محمد 

من پسرم زردیش۵ /۱۳بود.نه بستریش کردم نه دستگاه گذاشتیم ۱۰روز داشت.خودم خیلی رعایت میکردم هم سردی میخوردم هم پرهیز غذایی میکردم دکترشم یه قطره براش داد که یه هفته مرتب بهش دادم شیرشم زیاد میدادم

اندازه یه دونه عدس شیر خشت بردار .بعد یک چهارم همونو تو اب جوش حل کن .چند قطره بهش بده .زیاد بدی اسه ...

شير خشت ضرر نداره به خودش بدم؟ خودم خوردم

ميگن اگه به بچه بدي خطر تشنج داره اخه

استارتر بیخیال نباش من بودن میبردمش پیش دکتر فوق تخصص کبد کودکان.اخه دخترمن دوماهگی زردیش برگشت بااین که کامل پایین اومده بود و سرش خیلی سختی کشیدم.

بهش شیرخشت و ترنجبین بده من ک دادم ب خودش چیزی نمیشه ولی خب کم.مرتب شیرش بده با عرق کاسنی و شیر گاو بچه رو حموم کن...یکی بهم گف با عدس حمومش کن..خیلی زود زردی رو میبره حجامت پشت گوشم خوبه..ولی دکترم ببر..اخه کبد عضو مهمیه تا سنش بالانرفته بیاد پایین عزیز.