2789
عنوان

خاله ی....

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 23 پست
تورو میبینم باد خودم‌میبفتم😁یه روزی همین دختر پروفم بود🤗

عاشق این پروفمم،،هرچی میگردم اسم این دخترو پیدا نمیکنم:(

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
عاشق این پروفمم،،هرچی میگردم اسم این دخترو پیدا نمیکنم:(

☹️

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره زندایی شوهرم ازاینایی که گفتی بدتره وهمسایه دیواربه دیوارمم هست وخیلی هم اتفاقا خونم می اومد دوب ...

چقدخوبه آدم بفکرارامش خودش باشه و آدمای مریضواززندگیش حذف بکنه

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

چقدخوبه آدم بفکرارامش خودش باشه و آدمای مریضواززندگیش حذف بکنه

عزیزم اونقدرم فک میکنی بفکرنیستم ،قراره برم نزدیک مادرشوهروخواهرشوهرم واخلاق چتراندازی دارن وبه اوناکه نمیتونم اخم کنم😟

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
عزیزم اونقدرم فک میکنی بفکرنیستم ،قراره برم نزدیک مادرشوهروخواهرشوهرم واخلاق چتراندازی دارن وبه اونا ...

خب چرا یه جای دیگه خونه نمیگیری، بعدم آدم هست تویه خونه بامادرشوهرش زندگی میکنه ولی انقد فهمیده ومستقله که اجازه نمیده هیشکی بیش ازحد توزندگیت دخالت ورفت وآمد کنه، همه چیز درحد اعتدال

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

خب چرا یه جای دیگه خونه نمیگیری، بعدم آدم هست تویه خونه بامادرشوهرش زندگی میکنه ولی انقد فهمیده ومست ...

مجبورم اخه مادرشوهرمومیشناسم هرکاری کنی میاد دخترشم ازخودش بدتر ،اصلا خودشون پذیرای کسی نیستن 

❤️لایکم نکن مهربون❤️