2777
2789
عنوان

مشکلات معده ای

371 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من روز شنبه بعد از شش ماه استفراغ، حالت تهوع شدید، سوزش معده، درد فوقانی شکم، یبوست،داغ شدن دهان، رفلاکس شدید، رفتم اندوسکوپی کردم و دکتری که برام تو بیمارستان اندوسکوپی کرد گفت فتق هیاتال بزرگ معده و فرسایش دیواره معده و ورم معده و رفلاکس شدید معده دارم و نمونه گرفت تا ده روز دیگه جوابش بیاد من میخوام فردا عصر برم دکتر شواخی و برام دارو بنویسه دارم دیگه دیونه میشم از بس گریه کردم و مریضیم خوب نشد توروخدا اگر کسی درمان شده یا اطلاعی داره جواب بده😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

نفس شما اضافه وزن دارین یا ورزش خیلی سنگین میکردین یا ضربه ای چیزی خدای نکرده به زیر قفسه سینه تون خورده بوده قبلش؟سوزش سردل هم داشتین ؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
نفس شما اضافه وزن دارین یا ورزش خیلی سنگین میکردین یا ضربه ای چیزی خدای نکرده به زیر قفسه سینه تون خ ...

من قبلا ۹۰ کیلو بودم بعد برای مهر ۶۰ کیلو شدم حدود دو سال پنج ماه بدنسازی کارکردم از ابان تا حالا هم این بیماری را گرفتم دیگه از اندو میترسیدم ولی دیدم بدتر از این حالتم که نیست که دیگه اندو کردمو مشکلم معلوم شد البته الان  از نخوردن ۵۲کیلو شدم خیلی بده همش استفراغ و حالت تهوع شدید و رفلاکس شدید معده و ورم معده و درد معده و ترش کردن و سوزش سر معده و یبوست و... ناراحتم و افسردگی هم گرفتم دیگه😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبلا ۹۰ کیلو بودم بعد برای مهر ۶۰ کیلو شدم حدود دو سال پنج ماه بدنسازی کارکردم از ابان تا حالا هم ...

ببین دوست من دلیل مشکل همیناست که گفتی اصلا ا سترس نداشته باش و ناراحت نباش اولا برو پیش متخصص و موبه مو دستوراتشو رعایت کن و دارو بخور و دوما اینکه لطفا صبح که بیدار میشی یک لیوان اب ولرم اروم اروم بخور تا معده ات نرم بشه و از سوراخ دیافراگم بیاد به طرف پایین دوما حتما بر و یک مرکز معتبر ماساژ مشکلتو شرح بده و ماساژ تخصصی بگیر سوما بعد از ظهرها یه چای بابونه سبک که با عسل شیرین شده باشه رواروم و جرعه جرعه بنوش 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
ببین دوست من دلیل مشکل همیناست که گفتی اصلا ا سترس نداشته باش و ناراحت نباش اولا برو پیش متخصص و موب ...

ممنون فرشته جون، ماساژ مگه خوب میکنه واقعا، اگر بتونم گریه نکنم خوبه، فردا قراره برم دکتر اصلیم ببینم چی بهم میگه البته باید نمونه هم ببرم 

ممنون عزیزم 😘

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
ممنون فرشته جون، ماساژ مگه خوب میکنه واقعا، اگر بتونم گریه نکنم خوبه، فردا قراره برم دکتر اصلیم ببین ...

خواهش میکنم عزیزم .ماساژ واقعا مهمه حالا از حوصله ات خارجه که برات از لحاظ اناتومیک توضیح بدم 

خواهش میکنم عزیزم .ماساژ واقعا مهمه حالا از حوصله ات خارجه که برات از لحاظ اناتومیک توضیح بدم 

باشه عزیزم، ممنون عزیزم پس ماساژ درمانی هم میرم فقط خود ماساژور براش توضیح بدم یعنی متوجه میشه یا بهش چی بگم که چیو خوب کنه؟ 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
باشه عزیزم، ممنون عزیزم پس ماساژ درمانی هم میرم فقط خود ماساژور براش توضیح بدم یعنی متوجه میشه یا به ...

خودش قشنگ متوجه میشه اگر مرکز معتبر باشه همشون اموزش دیدن

خودش قشنگ متوجه میشه اگر مرکز معتبر باشه همشون اموزش دیدن

اهان پس یعنی تمامی مشکلاتم سر همینه چه جالب واقعا، ممنونم عزیزم واقعا ممنون دعاکن برام 😘

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢