2777
2789
عنوان

مشکل معده ای

99 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من روز شنبه بعد از شش ماه استفراغ، حالت تهوع شدید، سوزش معده، درد فوقانی شکم، یبوست،داغ شدن دهان، رفلاکس شدید، رفتم اندوسکوپی کردم و دکتری که برام تو بیمارستان اندوسکوپی کرد گفت فتق هیاتال بزرگ معده و فرسایش دیواره معده و ورم معده و رفلاکس شدید معده دارم و نمونه گرفت تا ده روز دیگه جوابش بیاد من میخوام فردا عصر برم دکتر شواخی و برام دارو بنویسه دارم دیگه دیونه میشم از بس گریه کردم و مریضیم خوب نشد توروخدا اگر کسی درمان شده یا اطلاعی داره جواب بده😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

دو هفته ناشتا اب سیب زمینی بخور!

عصبی نشو و استرسم نداشته باش!

غذای خشک و جامد بخور حجم غذاتو کم کن!

میوه و سبزی فعلا نخور فقط موز اگه خواستی!

مواد غذایی اسیدی مثل گوجه هم نخور!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دو هفته ناشتا اب سیب زمینی بخور! عصبی نشو و استرسم نداشته باش! غذای خشک و جامد بخور حجم غذاتو کم ک ...

اب سیب زمینی واقعا خوب میکنه من خود سیب زمینی پخته میخورم و نون خشکه و نون سوخاری میخورم نه چون یبوستم نمیتونم اصلا موز بخورم 

ممنون عزیزم 😘

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
دو هفته ناشتا اب سیب زمینی بخور! عصبی نشو و استرسم نداشته باش! غذای خشک و جامد بخور حجم غذاتو کم ک ...

از بس بیماریم طول کشیده افسردگی هم گرفتم همش گریه میکنم

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
از بس بیماریم طول کشیده افسردگی هم گرفتم همش گریه میکنم

معده همینه عزیزم باید خیلی رعایت کنی که خوب بشه واسه اب سیب زمینی ناشتا خودتم یه سرچ بکن تعریفشو زیاد شنیدم

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید