2777
2789
عنوان

مشکل معده ای

99 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من روز شنبه بعد از شش ماه استفراغ، حالت تهوع شدید، سوزش معده، درد فوقانی شکم، یبوست،داغ شدن دهان، رفلاکس شدید، رفتم اندوسکوپی کردم و دکتری که برام تو بیمارستان اندوسکوپی کرد گفت فتق هیاتال بزرگ معده و فرسایش دیواره معده و ورم معده و رفلاکس شدید معده دارم و نمونه گرفت تا ده روز دیگه جوابش بیاد من میخوام فردا عصر برم دکتر شواخی و برام دارو بنویسه دارم دیگه دیونه میشم از بس گریه کردم و مریضیم خوب نشد توروخدا اگر کسی درمان شده یا اطلاعی داره جواب بده😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

دو هفته ناشتا اب سیب زمینی بخور!

عصبی نشو و استرسم نداشته باش!

غذای خشک و جامد بخور حجم غذاتو کم کن!

میوه و سبزی فعلا نخور فقط موز اگه خواستی!

مواد غذایی اسیدی مثل گوجه هم نخور!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو هفته ناشتا اب سیب زمینی بخور! عصبی نشو و استرسم نداشته باش! غذای خشک و جامد بخور حجم غذاتو کم ک ...

اب سیب زمینی واقعا خوب میکنه من خود سیب زمینی پخته میخورم و نون خشکه و نون سوخاری میخورم نه چون یبوستم نمیتونم اصلا موز بخورم 

ممنون عزیزم 😘

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
دو هفته ناشتا اب سیب زمینی بخور! عصبی نشو و استرسم نداشته باش! غذای خشک و جامد بخور حجم غذاتو کم ک ...

از بس بیماریم طول کشیده افسردگی هم گرفتم همش گریه میکنم

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
از بس بیماریم طول کشیده افسردگی هم گرفتم همش گریه میکنم

معده همینه عزیزم باید خیلی رعایت کنی که خوب بشه واسه اب سیب زمینی ناشتا خودتم یه سرچ بکن تعریفشو زیاد شنیدم

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید