2777
2789
عنوان

ابروم رفت .....😩😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9251 بازدید | 180 پست
اونی که تحویل گرفتم

واي دلمممم😂😂😂 خداييش خيلي زشته انگار عقب موندس، ولي استارتر ولش كن چند سال بعد يادت بيوفته خندت ميگيره

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من انقدر خوشحالی بچه واسم مهمه  قربون پسرم بشم من داشت می مرد از خوشحالی واسه تولدش اصلا هم بر ...

اصلا همین که آدم بتونه خودشو تو جمع کنترل کنه و هرجیزی که باعث عصبانیتت شد رونکنی،تو مهمونی ،خودش یه هنره 

واقعا کیکه خیلی مهم نیست تازه کلی باعث خنده و شوخی میتونست باشه 

ولی اینکه جلوی مهمون همسرش اینارو بگه خیلی بد بوده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اصلا همین که آدم بتونه خودشو تو جمع کنترل کنه و هرجیزی که باعث عصبانیتت شد رونکنی،تو مهمونی ،خودش یه ...

بابا اصلا مهم نیست که کیک حتی چپکی باشه مهم شادیه مهم بچه است که واسش خاطره می مونه من خودم خیلی برام مهمه بچه خاطره بد نداشته باشه خیلی برام عزیزه به خاطرش حاضرم تمام غصه هام و فراموش کنم حتی اگه کیک به جای مینیون یه کیک ساده شکلاتی بود

دنیا اونقدرها جدی نیست   
وای فک نکنم کسی دلش بخواد به این کیک لب بزنه حتی اگه خوشمزه باشع😐

وااای مگه چی شده که کسی نخاد بهش لب بزنه😨😨😨 ،حالا مزشو که ما نخوردیم ولی واقعا قیافش اونقدی داغوووون نیست که ماهم بگیم به این کیک کسی لب نمیزنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

تازه تو راه بازگشت زنگ زد هرچی از دهنش اومد بیرون گفت بیام نمیخوام جلو مهمون ضایع کنم اما تا از در ا ...

چه  شوهر حساسی داری والا 

اصلا دیگه این جور کارها رو بسپار به خودش 

خودش  بده سفارش بده خودش تحویل بگیره والا

دنیا اونقدرها جدی نیست   

وای درکت میکنم عزیزم.حالا کیکو ک میتونستی بگی کار طرف بدبوده و باخنده میتونستی رد کنی.اما حرفای شوهرت بدتر بوده اونم جلو جمع،شاید به همون خاطر کسی نخورده بسکه تو سر کیک زدن ،بقیم فک کردن چ خبره نخوردن ،اصن هیچی نبایدمیگفتین خیلی جدی ،وقتی شماچیزی نگین بقیه هم روشون نمیشه بخندن یاچیزی بگن.خودتون بقیه رو حساس کردین.

میشه با دلهای پاکتون یک صلوات برای مادرم بفرستین؟🌹

بهش گفتم آبرومو بردی اگه بلد نبودی بهم می‌گفتی  من میرفتم سراغ یکی دیگه چرا با اعتماد به نفس قبول کردی ابروم رفت واقعا که

برگشت گفت طرح شما بهتر از این در نمی اومد تلاش خودمو کردم.