2777
2789
عنوان

ابروم رفت .....😩😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9251 بازدید | 180 پست

منم يبار سفارش دادم خيلي خوب بود 

دفعه دوم مثل مال شما تحويل داد كلي غر زدم بهش ولي هي بهونه اورد كه به خاطر طرح خودتون بود و طرح سنگين بود خامه كشي خراب شد و...ولي انصافا خوشمزه بود تا ته خوردن همه

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احسنت به شما با این دید مثبت.اصلالب و دهنشو ببین چه خوشگلو قرمزه😂😂😂😂

ولی انصافا انگاری یه تریلی 18چرخ از روش رد شده اینم خواسته مقاومت کنه اخر به این شکل دراومده😂😂

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

بعد استارتر چرا انقدر خودت و اذیت کردی منم تم تولد پسرم مینیون  بود باور کن یه کیک چپکی درآورد منم گفتم مهم شادیه مهم بچه است که خوشحاله خیلی هم کیف کردم خیلی هم خوشمزه بود کاریه  که شده الان واقعا تولد جای دعوا نبود

دنیا اونقدرها جدی نیست   
هر چی تونست گفت جلو اون همه مهمون گفت برو بردار پولمو بیار من واسه این چس هم نمیدم چه برسه 100تومن پ ...

با این اخلاق کنترل نشده لطفا مهمونی جمعی نگیر خوب اه چه بی ادبی کرده!  صرف نظر از اشتباه شما حق این برخورد و توهینو نداشته

هر چی تونست گفت جلو اون همه مهمون گفت برو بردار پولمو بیار من واسه این چس هم نمیدم چه برسه 100تومن پ ...

والا کیکه که باعث آبروریزی نبوده ،بالاخره بیرون سفارش دادین خوب نشده دیگه 

ولی این حرف شوهرتون مایه آبروریزی بوده الان باید از این ناراحت باشین نه قیافه کیک 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

والا کیکه که باعث آبروریزی نبوده ،بالاخره بیرون سفارش دادین خوب نشده دیگه  ولی این حرف شوهرتون ...

من انقدر خوشحالی بچه واسم مهمه 

قربون پسرم بشم من داشت می مرد از خوشحالی واسه تولدش اصلا هم برام مهم نبود کیک خنده دار شده

دنیا اونقدرها جدی نیست   
2790
2778
2791
2779
2792