2777
2789
عنوان

سنوگرافی

118 بازدید | 17 پست

سلام دوستان خوب هستید میگم خواستم بدونم  چندروز بعد از پریودی برم سنو بدم که بدونم تخم دونه خوب شدن یانه؟

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

کسی میدونه من قبلا رفتم ولی یادم رفت چندروز بعد برم اگه میدونید راهنمایی کنید ممنون

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعد از پریودی ن ها روز دوم یا سوم پریود ک خون ریزی داری باید بری بهتر دیده میشه

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
کسی میدونه من قبلا رفتم ولی یادم رفت چندروز بعد برم اگه میدونید راهنمایی کنید ممنون

عزیزم من فوق تخصص نازایی ک میرفتم میگف بهترین موقعیت برای سونو و تشخیص وضعیت تخمدان و رحم روز دوم پری هست و سونو رو واژینال خود دکتر انجام میداد(بنظر خیای چندش میاد😣😂)

ک من نرسید ب اون موقع باردارشدم خداروشکر 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
مگه شما بی بی چکت مثبت نشده بود ؟!

پرسودشدم نمیدونم علکی بود😢

روز ۱۳ پریودی

چندم 12 برم یا 13 بنظرتون دوستان کمکم کنید بچه میخوام خستمه ازتنهایی بخدا شوهرم سرکاره من تنها میمونم 😢😢

چندم 12 برم یا 13 بنظرتون دوستان کمکم کنید بچه میخوام خستمه ازتنهایی بخدا شوهرم سرکاره من تنها میمون ...

دقیق ۱۳ پریودی برو

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود مخصوصا آقایون نامحترم

عزیزم من فوق تخصص نازایی ک میرفتم میگف بهترین موقعیت برای سونو و تشخیص وضعیت تخمدان و رحم روز دوم پر ...

انشاالله منم باردارشم ب اونجا کارم نرسه

پرسودشدم نمیدونم علکی بود😢

ناراحت نباش عزیزم من تجربه بی بی چک مثبت چند بار دارم حتی دوبار ازمایش خونم مثبت شد ۷۰و۳۰شد بتامو اما هر دو بار بعدش منفی شد

پسسسسس اصلا ب خودت استرس نده و نگران نباش مطمئن باش بزوووودی مامان میشی فقط شاد باش خوب زندگی کن کمال استفاده رو از روزای دونفره تون ببر ک وقتی مامان شی از همون روزای اول ،بارداری ،باید با روزای بی دغدغه ی قبل خدافظی کنی😅😅😅😅

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.