2777
2789
عنوان

اتو ايستاده

2364 بازدید | 42 پست

كسي هس با اتو ايستاده كار كنه؟؟؟؟؟چ ماركي؟؟؟؟من مارك جيپاس دارم اما مدتيه همراه بخار آب هم بيرون مياد نميدونم مدلشه يا خراب شده؟؟؟؟؟!!!!!!

عشقـــم علي&هليا😊

من حدود ده ساله دارم چندوقت اول یادمه واسه منم اینجوری بود درست شد

واسه من بکو هسن

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورت اتو بخاره؟؟؟  من ژانومه دارم خیلی راضیم مال من فقط بخار می زنه

منظورشون اتو پرس هست

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

من ژانومه دارم وراضیم. فقط نمیتونم باهاش لباسای کارشده یا اوناییکه دکمه هاشون برجستسو اتو کنم

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من ژانومه دارم وراضیم. فقط نمیتونم باهاش لباسای کارشده یا اوناییکه دکمه هاشون برجستسو اتو کنم

من لباس دکمه دارارو برعکس میکنم اتو میکنم

من حدود ده ساله دارم چندوقت اول یادمه واسه منم اینجوری بود درست شد واسه من بکو هسن

خب چيكار كردي كه درست شد؟مال من چند روزه اول درست بود فقط به فروشنده كه گفتم گفت مدلشه اما بنظرم دروغ گفت خراب شده

عشقـــم علي&هليا😊
نهههه همون اتو بخار ايستاده

بزار عکس اتومو بزارم

من لباس دکمه دارارو برعکس میکنم اتو میکنم

دکمه برجسته ها منظورمه اوناییکه یه پایه نازک دارن فشار اتو میشکنتشون

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
نهههه همون اتو بخار ايستاده

اینارو میگی؟

ما به اینا میگیم اتو پرس