2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باچند روز اخیر منفی شده؟

هنوز موعد پریودم نرسیده اخه علایمی ک دارم مثل پریودیمه کمر درد و دل درد اما همیشه یه روز قبل پریود درد داشتم اما الان تقریبا دو روزه درد دارم

هنوز موعد پریودم نرسیده اخه علایمی ک دارم مثل پریودیمه کمر درد و دل درد اما همیشه یه روز قبل پریود د ...

باید صبرکنی تاچند روز ازپری بگذره،من خودم 4یا5روز گذشته بود بی بی مثبت شدولی پررنگ،انشالله به آرزوت برسی گلم😍

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
ممنونم تازه ماه دوم اقدامم

به سلامتی عزیزم،فقط بیخیال باش واسترس نداشته باش،انشاالله زود مامان بشی،البته شایدم هستی،موفق باشی

مرسی صهبای عزیز

خواهش میکنم دوستم،اینکه میگم آرامش داشته باش،برای اینه که من،بارداری دومم رو بعداز سختیهای زیادی که سر پسر اولم کشیدم فقط به خاطر آرامش ودور بودن از استرس به راحتی باردارشدم،تامیتونی استرس رواز خودت دور😘

خواهش میکنم دوستم،اینکه میگم آرامش داشته باش،برای اینه که من،بارداری دومم رو بعداز سختیهای زیادی که ...

استرس ک ندارم چون تازه ماه دوممه البته تو این دو ماه هم سرسری گرفتیم چون جفتمون سرکاریم شبا همو میبینیم انقدم ک خسته ایم نمیشه طبق دستور دکتر هر یه شب درمیون.اما دوست دارم زودتر از موعد بفهمم

استرس ک ندارم چون تازه ماه دوممه البته تو این دو ماه هم سرسری گرفتیم چون جفتمون سرکاریم شبا همو میبی ...

خداروشکر گلم،انشاالله زودی مامان بشی😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز