2777
2789
عنوان

قناعت

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 26 پست
منم اهل خرج کردم زیاد نیستم بیشتر بخاطر تنوعش.  اینی اگ هیچی نخرم یه ماه روحیه ندارم

سعی کن برای تنوع خودت یه کاری بکنی هم هنر خودته هم هزینش خیلی کمتره مثلا کفش ساده بگیر با نگین مجلسی وشیکش کن شومیزای ساده و بدون الگو بدوز خودت موهاتو رنگ کن وخیلی کارای دیگه 

دیگه باید مدیریت کنی ....ی مبلغی کنار بزار ی مبلغی خرج کن...وام خونگی اگه تو فامیل هست شرکت کن

وام خونگی خیلی دوست دارم. اما خانواده ی ما ندارن. خانواده جاریم دارن و مادرشوهرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی کن برای تنوع خودت یه کاری بکنی هم هنر خودته هم هزینش خیلی کمتره مثلا کفش ساده بگیر با نگین مجلسی ...

خیاطی بلد نیستم.  موهامم رنگ نمیکنم و اینکه لباسم دارم و دیگه نمیخرم. هی میگم برم کلاس ولی میگم ولش کن اینهمه قناعت کردم کلاس بی ثمر میمونه

انقدر دوست دارم بنويسم،به همسرم ميگم ميگه از قسط بدم مياد

من دارم راضی ام خانوادگی تو تل گرامم گروه داریم پرداخت کردیم عکس فیش میزاریم همسرم کاری نداره ماهی ۱۵۰ میدم ده ماهه نیشه ۱.۵.....خوبیش اینه بهره ایی ک نداره....اینجوری بهتر واس خودم جمع میکنم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خرج کن دنیا دوروزه البته معقول  بیشتر طلا بخر هم سرمایست  هم میتونی استفاده کنی

بنظرتون الان طلا خریدن ضرر نیست؟اونم طلای خیلی سبک.  یا جمع میکنید یکبار در سال طلای خوب میخرید؟

مثل من. منم همینقدر خرج نمیکنم

منم گاهي دلم ميخواد بيخيال برم خريد كنم ولي خب چه ميشه كرد با اين وضعيت و بچه و اينا مشكله

الان ١ تومن كنار گذاشتم هي دلم ميخواست براي خودم يا خونه يه چيز بخرم دلم نيومد،ميدونم آخرشم هيچي نميخرم😞

وام خونگی خیلی دوست دارم. اما خانواده ی ما ندارن. خانواده جاریم دارن و مادرشوهرم

ی جور قاطی شو برو ی سهمی بردار.....در کل باید سعی کنی هرچی دستت میاد ی مبلغیشو بزاری کنار حالا وام ی پاکت قلک حساب....

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خیاطی بلد نیستم.  موهامم رنگ نمیکنم و اینکه لباسم دارم و دیگه نمیخرم. هی میگم برم کلاس ولی میگم ...

عزیزم این شومیزای بدون الگو که گفتم اصلا لازم نیست خیاطی بلد باشی با مربع و مستطیل دوخته میشه و یه چیز دیگه من زیاد اهل خرج نیستم ولی با کلاس رفتن کاملا موافقم چون واقعا آدمو سر گرم میکنه و به آدم روحیه میده به نظر من به هزینش میرزه مخصوصا کلاس موسیقی 

بنظرتون الان طلا خریدن ضرر نیست؟اونم طلای خیلی سبک.  یا جمع میکنید یکبار در سال طلای خوب میخرید ...

طلا بی اجرت هر چقدم سبک ارزش داره مخصوصااا اگه پولتو لازم نداری تا چند سال خودش گوشه خونه رشدشو میکنه

بنظرتون الان طلا خریدن ضرر نیست؟اونم طلای خیلی سبک.  یا جمع میکنید یکبار در سال طلای خوب میخرید ...

بدون اجرت بگیر 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.