2777
2789
عنوان

توهم نازایی

346 بازدید | 23 پست

خانما من نمیدونم چرا از وقتی بچه بودم حدودا ۱۲ ساله اینا همش میگفتم پس بچه دار نمیشم یادمه رفته بودیم زیارت میگفتم خدا اینده من مشکلی چیزی برا بچه دار شدن نداشته باشم ها....الان تازه ازدواج کردم ۲ ۳ ماهی بدون محافطت رابطه داشتم ولی باردار نشدم البته رسمی اقدام نکرده بودم ها الان یاد اون توهمم افتادم و همش میترسم راست باشه

منم دقیقا مث توام... 

خواهرم چون نازا بود و بعد 15 سال بچه دارشد منم این توهم رو دارم... 

عقدم چندبار رابطه داشتم ولی باردار نشدم... خیلی نگرانم. 

رفتم دکتر گفت باید زود بچه داربشی

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نیز 😂😂😂

تازه من یادمه همیشه توهم نازایی داشتم 

بعد یه موقع هاییم یهو توهم حاملگی می زدم و سکته می کردم 😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍

قبل ازدواج توهم دخترم نکنه از پله افتادم و و.... داری که بعد میبینی دختری اونم به طرز ....

بعد ازدواج توهم نازایی

دوران بارداری توهم نکنه بچم مشکلی داسته باشه و....

فکر کنم برای همه جنس مونث این توهمات میاد

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را
منم دقیقا مث توام...  خواهرم چون نازا بود و بعد 15 سال بچه دارشد منم این توهم رو دارم...  ...

پس اصلا جلوگیری نداشته باش 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

نکن این کارو

دقیقا به هر چی فک کنی سرت میاد

منم از بچگی یکی از فامیلامون چسپندگی داشت هنوزم بچه دار نشده ،حالا من اصلا نمیدونستم‌نازایی چیه چسپندگی چیه،ازدواج کردم با همین توهم،سه سال بچه دار نشدم،رفتم دکتر دیدم چسپندگی دارم🙁

بعد دیدم نه واقعا مشکل دارم،طرز فکرمو عوض کردم و توکل کردم و رژیم غذایی و ورزش و ....تا اینکه بالاخره مادر شدم

من نیز 😂😂😂 تازه من یادمه همیشه توهم نازایی داشتم  بعد یه موقع هاییم یهو توهم حاملگی می زدم ...

منم هربار رابطه دارم فک میکنم حامله شدم(توهم حاملگی) بعد پری میشم توهم نازایی میاد سراغم😃😃

هر كس به هر چي فك كنه همون بلا سرش مياد عمه من سرطان سينه داشت همش ميگفتم منم اينجوري ميشم كه زد كيست دراومد تو سينم مال من سرطان نيست ولي به هر حال شد ديگه به چيزاي مثبت فقط فك كنيد كه همونم براتون اتفاق بيفته من به هر چيزي فك كردم برام اتفاق افتاده