2777
2789
عنوان

خدا هست یا نیست ! ...

8082 بازدید | 246 پست

چی میشه ک یکی غرق در خوشبختیه ، یکی ب هر دری میزنه برای بهتر شدن بازم هر روز گریه‌اس 

یکی غرق در سلامتیه و یه زندگی خوب ، یکی انگار افتاده تو باتلاق هرچی دست پا میزنه بدتر غرق میشه

چی میشه اونایی ک علاقه دارن ب زندگی میمونن و اونا ک مرگ براشون نعمته باید زندگی کنن 

هردوشون نطفه بودن ، هردوشون ب دنیا اومدن بدون گناه بدون اینک بخوان ، چی شد ک یکی همش لبش غرق خندس یکی همش چشمش پر اشک 

چطور خدا میدونه چندین سال اشک بندش رو ببینه اگ هست و قدمی براش برنداره

چطور میتونه زجر کشیدن بدنش رو ببینه و کاری نکنه براش بعد سالها و هنوز غرق در غم باشه 

مگ نمیگن رحم الرحیم ! کو 

چطور میتونه به بندش اسیب بزنه ؟ 

که چی بشه ؟ ک امتحانش کنه ببرش تو اون دنیا جهنم عذابش بده ؟؟؟ نمیشه تو این دنیا خودشو نشون بده ب همه و همه با خوشی زندگی کنن بدون غم

ک چی بشه ! 

شدیم مهره های شطرنج

خسته ام خسته ام 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان روشن فکرا میان میگن هر کسی تلاش کنه خوشبخت ترم میشع ..بلید زرنگ باشی تا خوشبخت باشی .از فرصتا استفاده کنی چه میدونم هزار تا دلیل میارن ک ینی ما خودمون باعث بدبختی خودمونیم 😕 ..ولی عجیبه برام 

اونی ک صب تا شب کثافت کاری میکنه خوشبخته .اما اونی ک نون حلال در میاره بلید بدبخت باشه ..دختره با هزار تا پسر دوس میشه خوشبخت میشه .بعد دختری که پاکه باید بدبخت بشه 😧 عجب خدایی داریم

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

عزیز دلم. امیدوارم به زودی خدا بغلت کنه بگه بیا بنده ی کوچولوی خوبم. بیا برات همه کس میشم. درتو دوا میکنم. بیا که فقط منو داری

اشکام ریخت یهو😅

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
خدا هست اگه قرار بود همش خوشی باشه که زندگی معنی نداشت ، خوشی هست ، سختی ام هست  خدا خیلی ت ...

اگر قرار بود بغل کنه تو این ۲ سال حداقل ی بار وقتی از ته دل زار میزدم و میگفتم خداااا بغلم میکرد

خدایی نیست 

الان روشن فکرا میان میگن هر کسی تلاش کنه خوشبخت ترم میشع ..بلید زرنگ باشی تا خوشبخت باشی .از فرصتا ا ...

روشن فکر چنین حرفی میزنه ؟ 

مذهبی ها اینجور میگن که !

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
اگر قرار بود بغل کنه تو این ۲ سال حداقل ی بار وقتی از ته دل زار میزدم و میگفتم خداااا بغلم میکرد خد ...

این حرف و نزن و توبه کن. همیشه هر موقع صداش میزنی بدون قبلش او تو را صدا زده.