2777
2789
مبااااارک باشه. مگه لاوین رز هم مثبت میشه؟😢از این برند متنفرم😒😒😂😂

مدیکوره

هيچ وقت يادت نره كه اينم ميگذره!🕸   عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه81 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه خانومی از موعدت گذشته بود زدی میشه یکم بیای توضیح بدی 

من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلو‍‍یید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا 

مبارکه عزیزم 😍

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
مبارکه عزیزم علائمت چی بود؟؟

کمر درد. پهلو درد .درد پریودی .دل درد .معده درد

هيچ وقت يادت نره كه اينم ميگذره!🕸   عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه81 
مبارکه خانومی از موعدت گذشته بود زدی میشه یکم بیای توضیح بدی 

اره ۷ روز گذشته بود