2777
2789
عنوان

بچه و دانشگاه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 57 پست
عاشق روانشناسی بودم! همه میگفتن کار نداره .منم واس اینکه عاقلانه فک کنم اومدم ازمایشگاع میخونم.ولی ک ...

رشتت خیلی خوبه ولی خوب علاقه نداری دگ

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
بنیاد ملی نخبگان چه ربطی به سپاه داره اخه؟؟ 😒😒 نه فرصت مطالعاتی موسسه سلول درمانی و سرطان میرم

نداره؟ باشه برو تحقیق کن

همسر من عضو بنیاد نخبگانه و خوشحالم که پارسال رفت چون الان حتما مشکل ایجاد میشد

پسر عموهام سال ۹۰ خواستن برن امریکا بهشون گفته بودن تو رزمه ننویس عضو بنیاد نخبگان

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فک میکنی همه حرفام از روی نفهمیه؟

من کی همچین حرفی زدم؟

گفتم عجیبه و تاحالا ندیدم و نشنیدم این چیزارو

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
اینکه بگه ۳۲سال میشه پدربزرگ ترم ۶ درسو ول کنه بخاطر بچه دوماهه ازدواج کرده میخاد بچه دارشه حتی بخ ...

اره اینجا هم میان تحت تاثیر جو قرار میگیرن

من میام اینجا بعد میرم لینکداین میبینم فلان دوستم جایزه بین المللی گرفته تفاوتها را حس میکنم

خوب اینجا سطح عام جامعه است به طور کلی

چیزی ک زور باشه میشه ی چیزی مث من ک بعد ۶ ترم میخاد خفه شه

راجع به علوم تربیتی کودکان استثنایی و مشاوره و مددکاری هم فکرکن چون روانشناسی خیلی اشباعه

نداره؟ باشه برو تحقیق کن همسر من عضو بنیاد نخبگانه و خوشحالم که پارسال رفت چون الان حتما مشکل ایجاد ...

فعلا که به پولش نیاز دارم برا پایان نامم !!! انقدر کیت و وسیله لازم دارم که نگو!!! 

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
اره ولی هماتو تمام وقت درس خوندن میخاد.اونم فقط خارج کشور

نه یکی از دوستام تربیت مدرس میخونه خیلیم وضعش توپه. همیشه اهداف اتو بزرگ در نظر بگیر زندگی فقط یکباره.

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
راجع به علوم تربیتی کودکان استثنایی و مشاوره و مددکاری هم فکرکن چون روانشناسی خیلی اشباعه

ی بار میگم بیخیال بچه و من خودم بچم ادامه بدم برم سرکار.دفه بعد لجم میگیره ک الان ترم اخر روانشناسی بودم و انقد خل وضع نشده بودم ا دست بقیه

هی تو!تسلیم نشو..باشه؟!
نه یکی از دوستام تربیت مدرس میخونه خیلیم وضعش توپه. همیشه اهداف اتو بزرگ در نظر بگیر زندگی فقط یکبار ...

همین ک ی باره عصبیم کرده😭😭😭 شوهرم میگ همه ک ب رشته اشون علاقه ندارن توام مث اونا.خب نمیشه چنین فکری کرد

هی تو!تسلیم نشو..باشه؟!
ی بار میگم بیخیال بچه و من خودم بچم ادامه بدم برم سرکار.دفه بعد لجم میگیره ک الان ترم اخر روانشناسی ...

روزاتو خراب نکن گره وانشدنی نیست

فوقش بچت سه ساله شد میری روان و بعدشم مشاوره های پاره وقت