2777
2789
عنوان

بچه و دانشگاه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 57 پست
من این چیزارو فقط تو نینی سایت میبینم شماهم مثل منید ایا

چه چیزایی؟ 

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

واااای من چی بگم ۳۱ سالمه یه پایان نامه سخت و پرخرج دارم کار میکنم میخوام فرصت مطالعاتی بردارم طرح بنیاد نخبگان کار میکنم وووووو.... شوهرمم میگه کلا بچه نمیخوام اسمشم نیار خودمم تو کلی کار و بدبختیم ولی حداقل تا یسال دیگه نمیتونم اقدام کنم 😭😭😭 بعضی وقتا میگم خوشبحال اونا که نه درسی خوندن نه چیزی 😒😒

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم برو رشته مور علاقت و تطبیق واحد بزن واحدهای مشابهو انگار گذروندی

فقط ی امضا مونده بود واس تغییر رشته ام نزاشتن! مث ی عروسک کوکی فقط گذروندم و دق کردم

هی تو!تسلیم نشو..باشه؟!
فقط ی امضا مونده بود واس تغییر رشته ام نزاشتن! مث ی عروسک کوکی فقط گذروندم و دق کردم

جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته

برو سراغ علاقت 

چی دوس داری؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
واااای من چی بگم ۳۱ سالمه یه پایان نامه سخت و پرخرج دارم کار میکنم میخوام فرصت مطالعاتی بردارم طرح ب ...

فرصت میری بنیادو بیخیال شو چون وابسته به سپاهه سپاهم تروریست شد

نمیذارن بری

چه چیزایی؟ 

اینکه بگه ۳۲سال میشه پدربزرگ

ترم ۶ درسو ول کنه بخاطر بچه

دوماهه ازدواج کرده میخاد بچه دارشه حتی بخاطرش درسو ول کنه

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
فرصت میری بنیادو بیخیال شو چون وابسته به سپاهه سپاهم تروریست شد نمیذارن بری

بنیاد ملی نخبگان چه ربطی به سپاه داره اخه؟؟ 😒😒 نه فرصت مطالعاتی موسسه سلول درمانی و سرطان میرم

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
چیا مثلا 😅😅

اینکه بگه ۳۲سال میشه پدربزرگ

ترم ۶ درسو ول کنه بخاطر بچه

دوماهه ازدواج کرده میخاد بچه دارشه حتی بخاطرش درسو ول کنه

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته برو سراغ علاقت  چی دوس داری؟

عاشق روانشناسی بودم! همه میگفتن کار نداره .منم واس اینکه عاقلانه فک کنم اومدم ازمایشگاع میخونم.ولی کلا فقط واحدای عملیمو دوسدارم بقیش هیچی نمیفهمم.راه غیر عاقلانه ام روانشناسی بود بنظرشون

هی تو!تسلیم نشو..باشه؟!

استارتر منم عین تو ترم پنج بودم حامله شدم ترم شش رفتم دانشگاه اما الان نمیرم تازه مرخصیم ندادن حذف ترم کردم 

حالا جالبه که اولش میگفتم بچه رو میسپرم به این به اون اما الان که نزدیک دنیا اومدنشه به هیچ وجه نمیخوام بسپرمش به کسی نمیدونم چیکار کنم فقط بگم اینو مثل من نکن دانشگاهت رو تموم کن 

الان که دارم فکر میکنم میخوام یک سال مرخصی بگیرم تا بچم یک ساله بشه اون موقع هم باز دلم نمیاد بسپرم به کسی

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
واااای من چی بگم ۳۱ سالمه یه پایان نامه سخت و پرخرج دارم کار میکنم میخوام فرصت مطالعاتی بردارم طرح ب ...

منم میگم کاش چند سال دیگ بودو سرم شلوغ تا فرصت فکر کردن ب هیچیو نداشتم

هی تو!تسلیم نشو..باشه؟!