2777
2789
عنوان

دکتر گویا مددی

| مشاهده متن کامل بحث + 50703 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز دکتر وفایی تخصص چی دارن؟؟ آخه من شنیده بودم سونو هاشون معروفه فک کردم سونوگرافی دار ...

سلام

من دو بار رفتم پیششون و دیگه نرفتم بله سونوشون خیلی معروفه اما حرفایی واسه سقط زدن بهم دیدم پیششون کارم نمیشه دیگه نرفتم سخت نوبت میدن همیشه در دسترس نیستن و سنوهاشونو دیدم خیلی گرونم بود

سلام عزیزم چه داروهایی واسه ای یو ای داد بهت

من چند سال پیش ای ید ای کردم یادم نیست. ای یو ای داروی زیادی نمیخاد. 

داروها ای وی افم زیاد بود امپول پرگوورییس و امپول اچ ام جی و امپول ازادسازی. الان فک نکتم پرگووریس گیر بیاد

سلام گلم شما با ذخیره ۱/1با مددی ۸تا تخمک دادید؟ بنظرت کارش چطور بود؟

سلام من ده تا تخمک دادم ولی 3 تا جنین شد منفی شدم

نمیدونم عزیزم خیای تعریقشو میکنن. من تهرانم رفتم بازم منفی شدم

عزیزم من تازه میخوام اقدام کنم. برای مشاوره قبل بارداری دکتر خوبی هست؟ شما راضی بودی؟ با توجه به اینکه تاپیک چند سال قبل هست و زمان زیادی گذشته الان دکتر خوب برای زنان و زایمان توی شیراز کیه؟ 

عزیزم من تازه میخوام اقدام کنم. برای مشاوره قبل بارداری دکتر خوبی هست؟ شما راضی بودی؟ با توجه به این ...

سلام عزیزم شما چیکار کردید؟کدوم دکتر انتخاب کردید؟

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام عزیزم شما چیکار کردید؟کدوم دکتر انتخاب کردید؟

من نوبت برای گویا مددی نتوستم بگیرم متاسفانه. رفتم پیش کتایون کارگر یک جلسه. تا الان بد نبوده فقط اینکه مریض رو تنها نمیبینه و چند نفر با هم میرن داخل بده