سلام خانما. من دو بار پش خانم دکنر مددی ای یو ای انجام دادم یبار منفی شد و بار دوم هنوز مشخص نبست روش بعد رو به من پیشنهاد ای وی اف دادن. بنطدتون کارش برای ای وی اف خوبه؟همه از دکتر رستمی بد میگن و مبگن الکی کادی میکنه ک نگیره یا سقط شه اینم تو کاینیک دکتر رستمی کار میکنه مبخام بدونم اینم اینجوریه؟لطفا نظدتون رو بگبن؟پبش دکتر مددی اننجام بدم با برم پادسانژاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوست عزیز دکتر وفایی تخصص چی دارن؟؟ آخه من شنیده بودم سونو هاشون معروفه فک کردم سونوگرافی دار ...
سلام
من دو بار رفتم پیششون و دیگه نرفتم بله سونوشون خیلی معروفه اما حرفایی واسه سقط زدن بهم دیدم پیششون کارم نمیشه دیگه نرفتم سخت نوبت میدن همیشه در دسترس نیستن و سنوهاشونو دیدم خیلی گرونم بود
عزیزم من تازه میخوام اقدام کنم. برای مشاوره قبل بارداری دکتر خوبی هست؟ شما راضی بودی؟ با توجه به اینکه تاپیک چند سال قبل هست و زمان زیادی گذشته الان دکتر خوب برای زنان و زایمان توی شیراز کیه؟
سلام عزیزم شما چیکار کردید؟کدوم دکتر انتخاب کردید؟
من نوبت برای گویا مددی نتوستم بگیرم متاسفانه. رفتم پیش کتایون کارگر یک جلسه. تا الان بد نبوده فقط اینکه مریض رو تنها نمیبینه و چند نفر با هم میرن داخل بده